SMELTET TV-HJERTER: Grisebonden Ola Sylte gikk rett til hjertet på norske TV-seere under fjorårets "Jakten på kjærligheten". Foto: TV 2
SMELTET TV-HJERTER: Grisebonden Ola Sylte gikk rett til hjertet på norske TV-seere under fjorårets "Jakten på kjærligheten". Foto: TV 2Vis mer

- Det var ikke som jeg forventet

Men TV-bonden tror likevel han gjorde det rette.

SEHER.NO: I november ble det klart at TV-bonden Ola Sylte (30) til slutt valgte Astrid Elisabeth Fosshaug (20) som sin utvalgte frier. Samtidig ble det raskt kjent at de to slet med å utvikle følelsene som skulle til, og at de ikke fant kjærligheten på TV.

Nå innrømmer Ola at han hadde sett for seg noe helt annet da han meldte seg på "Jakten på kjærligheten".

- Det er klart, det var nok ikke som jeg forventet, nei. Da jeg meldte meg på, forventet jeg meg noe annet - selvsagt at jeg skulle finne meg en kjæreste.

- Men det må jeg bare godta, man kan ikke styre følelsene sine på den måten, sier han til Seher.no.

Ola valgte altså Astrid. Og ifølge ham selv, var dette det eneste rette valget å ta.

- Jeg føler meg ganske sikker på at jeg tok et rett valg der, og jeg tror ikke det hadde gått noe bedre med noen av de andre. Jeg var aldri i tvil om å velge Astrid, sier han til Seher.no.

Det har gått mange uker siden 2008-versjonen av det superpopulære TV 2-programmet rullet på norske TV-skjermer. Men fortsatt er grisebonden fra Surnadal en singel mann.

- Jeg har fortsatt ikke fått meg kjæreste, nei. Jeg får vel alltid tilbud fra kvinner, men det er ikke bestandig like godt å vite hva de mener med kontakten de tar.

- Det er av varierende seriøsitet, og jeg får ofte følelsen av at noen tar kontakt bare på grunn av at jeg har vært på TV. Men det er bare noe jeg må ta med meg i hverdagen.
- Føler du at litt av stormen rundt deg har avtatt?

- Det har roet seg litt. Men samtidig merker jeg fortsatt at jeg er en lett gjenkjennelig mann ute blant folk - og det er jo morsomt, selv om det fortsatt er litt uvant.

I midten av desember sa TV-frieren Astrid at hun ikke hadde hørt fra Ola på tre uker. Dermed var rabalderet igang i norske medier.

- Jeg var vel egentlig klar over at han ikke var forelsket. Selv hadde jeg følelser for Ola, men den situasjonen er forandret nå. Nå er det helt greit. Ellers har jeg ikke lyst til å si så mye mer, sa hun til Seher.no like etterpå.

- Hva skjedde egentlig mellom dere, Ola?

- Det vil jeg egentlig ikke si så mye om, det er mer som ligger bak - som jeg føler at er en sak mellom meg og henne, og ikke media. Jeg har nok ikke noe behov for å forklare det, sier TV-bonden Ola Sylte, som likevel avslører at han fortsatt har kontakt med Astrid Elisabeth Fosshaug.
- Vi har litt kontakt, ja, men ikke på fast basis, for å si det sånn. Det er mest på vennenivå, forteller han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nei, jeg er ikke forelsket