Simen og Anne Berit Staalnacke:

- Det var ikke sånn «pang» med en gang

De møttes på motemesse. Han falt pladask, mens hun trodde at hun fikk en ny homofil venn.

GODT GIFT: Simen og Anne Berit Staalnacke har vært gift i tre år, men for Anne Berit var det ikke kjærlighet ved første blikk. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
GODT GIFT: Simen og Anne Berit Staalnacke har vært gift i tre år, men for Anne Berit var det ikke kjærlighet ved første blikk. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Moods of Norway»-gründer, Simen Staalnacke (42), falt pladask første gang han møtte den blonde Stjørdalsjenta, Anne Berit Valla (33). Hun tenkte derimot at hun var i ferd med å en ny homofil designer-bestevenn.

- Jeg ble betatt med en gang. Hun var en fantastisk søt, liten Trondheims-pie. Så var hun så utrolig morsom på sin egen lille måte, forteller Staalnacke i et intervju med VG Helg.

Hun var på motemessen i København for å lage en reportasje om han for TV3-serien «Motebildet». Kjemien var god, de tullet og lo, og hun lagret nummeret sitt på mobilen hans under navnet «Din kjære Anne Berit». De fortsatte kontakten gjennom meldinger og Facebook, før første date på Ekebergrestauranten.

- Jo mer vi møttes, jo mer forelsket ble vi. Det var ikke sånn «pang» med en gang. Kjærligheten kom snikende, sier Valla Staalnacke i intervjuet.

Han er en gledesspreder

Duoen har vært kjærester siden 2008 og forlovet seg på en strand i Thailand jula 2013. Sommeren to år senere giftet paret seg i Kulturkirken Jakob i Oslo.

Anne Berit har tidligere ramset opp en lang liste over hva hun falt for ved ektemannen.

- Simen har verdens fineste øyne og verdens største smil, heldigvis så smiler han til meg fra vi står opp til vi legger oss. Simen er god og snill mot meg, familien og absolutt alle han møter. Han er en gledesspreder, han er positiv og han får frem det aller beste i meg, og i alle rundt seg, sa hun og fortsatte:

- Han er spennende, med masse gode historier på lager. Han har verdens kuleste klesstil. Simen er leken og oppfinnsom, derfor er det alltid mye liv og røre rundt han. Jeg har aldri kjedet meg i hans selskap. Jeg falt for hele denne pakka!

Saken fortsetter nedenfor.

STØDIG PAR: Anne Berit mener at Simen har verdens fineste øyne og verdens største smil. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STØDIG PAR: Anne Berit mener at Simen har verdens fineste øyne og verdens største smil. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Det største som har hendt oss

I mai i fjor avslørte duoen på sosiale medier at de var blitt foreldre til en sønn som fikk navnet Alaska.

Den stolte pappaen klarte ikke å skjule sin glede over fødselen av sin vesle sønn.

- Dette er helt magisk og det største som har hendt oss. Vi er i ekstase over verdens kuleste lille fyr. Anne Berit var en jernkvinne under fødselen og vi fikk en liten Mini Simen på 2848 gram. Vi er helt euforiske over å ha fått verdens søteste lille gutt som vi skal guide gjennom livet. Dette kommer til å bli en velkledd liten krabat, jublet Simen til Seoghør.no.

View this post on Instagram

Så ble gutten endelig døpt🌸

A post shared by Anne Berit Valla Staalnacke (@scandi_living) on

Da Se og Hør møtte 42-åringen i forbindelse med lanseringen av Celine Aagaards samarbeidskolleksjon i fjor, fortalte Simen, som for anledningen hadde barnefri, at han elsker tilværelsen som far.

- Det å kjøre ham hjem i babysetet fra sykehuset var helt magisk. Plutselig har vi blitt en familie på tre, og jeg er helt bergtatt. Det er fantastisk, sa han.

Saken fortsetter nedenfor.

Selv om gründeren er i lykkerus, innrømmet han at det er en omstilling å få et barn i hjemmet.

- Vi har definitivt fått en ny hovedperson i huset. Det er et litt nytt søvnmønster, men det er helt magisk å ha ham i hus. Den største omstillingen har vært det enorme ansvaret man føler for å rett og slett ta vare på ham, og guide ham gjennom livet.

LES OGSÅ: Lohan ble slått ned på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer