- Det var ikke så veldig mye klær

Ingeborg Raustøl er ikke stolt av FHM-bildene.

VILLE IKKE GJORT DET IGJEN: Men Raustøl hevder hun står for lettkledd-bildene. Foto: Per Ervland/Seher.no
VILLE IKKE GJORT DET IGJEN: Men Raustøl hevder hun står for lettkledd-bildene. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Ingeborg Sundrehagen Raustøl (31) er for tiden aktuell i teaterstykket «Ulovlig Norsk», der hun spiller hovedrollen som Maria Amelie.

I et intervju med Dagbladet Magasinet snakker hun nå ut om lettkledd-bildene hun deltok på, da hun prydet forsiden av den aller første utgaven av FHM.

Raustøl sier bildene ble tatt etter at «Hotel Cæsar», som hun den gang spilte i, begynte å tape seertall.

- Vi hadde et krisemøte, og så på hva vi kunne gjøre. Og nå høres jeg ekstremt naiv ut, men jeg sa at jeg kjente Per Heimly litt og avtalte et møte med ham for å høre om han kunne gjøre noe. Han skulle ta bilder for et nyoppstarta blad som het FHM, de ville lage noe på oss, forside og greier. Så kom vi til fotoshoot på Bristol Hotell og i den stylistkofferten var det ikke så veldig mye klær. Da ble vi litt skeptiske, så de sendte liksom stylisten ut for å finne noen flere klær. Men la oss bare begynne med det vi har, sa de, sier 31-åringen til Dagbladet Magasinet.


Skuespilleren forteller at det var delte oppfatninger om bildene i familien. Likevel står hun for det som ble gjort, men er ikke stolt av at hun gjorde det.

- I dag hadde jeg aldri gjort det. Jeg føler meg ikke som den personen, men jeg står vel for det jeg har gjort, sier hun.

«Ulovlig Norsk» har premiere førstkommende torsdag på Det Norske Teatret.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Deilig å være borte fra rampelyset

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer