Cara Delevingne:

- Det var ikke noe vi så etter

Supermodellen letter på sløret om forholdet til Ashley Benson.

KJÆRESTER: I et nytt intervju forteller Cara Delevingne at hun ikke nødvendigvis var på utkikk etter kjæreste da hun møtte Ashley Benson. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: I et nytt intervju forteller Cara Delevingne at hun ikke nødvendigvis var på utkikk etter kjæreste da hun møtte Ashley Benson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I juni bekreftet endelig supermodell Cara Delevingne (26) og skuespiller Ashley Benson (29) de mange romanseryktene som hadde svirret i pressen verden over det siste året.

Kjærestenyheten ble bekreftet da paret var til stede under Trevor LIVE-gallaen, der Delevingne for øvrig fikk tildelt en pris for sitt arbeid med The Trevor Project - en stiftelse som jobber for å forebygge selvmord hos unge i LHBT-miljøet.

Da ble Delevingne spurt om en het video hun hadde delt av seg selv og Benson på Instagram. På spørsmål om videoen, uttalte hun følgende:

- Det er Pride og det er 50 år siden Stonewall skjedde, men jeg vet ikke. Vi har akkurat feiret vårt første år sammen, så hvorfor ikke.

View this post on Instagram

#PRIDE 🌈❤️😍🌈❤️😍 @ashleybenson

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

27-åringen takket også kjæresten fra scenen da hun mottok prisen:

- Jeg har en veldig spesiell kvinne i salen jeg må takke, og du vet hvem du er. Hun er en av dem som lærte meg til å elske meg selv da jeg virkelig trengte det. Hun har vist meg hva ekte kjærlighet er og hvordan man aksepterer det, noe som er vanskeligere enn jeg hadde trodd. Jeg elsker deg, «Sprinkles».

KJÆRESTER: Det var under Trevor LIVE-gallaen at Cara Delevingne bekreftet forholdet til Ashley Benson. Her er de to avbildet sammen med Georgia May Jagger. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Det var under Trevor LIVE-gallaen at Cara Delevingne bekreftet forholdet til Ashley Benson. Her er de to avbildet sammen med Georgia May Jagger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Autentisk og naturlig

Siden den gang har det blitt spekulert på forlovelse og hemmelig giftermål mellom de to stjernene, noe ingen av dem har kommentert.

I et nytt intervju med Marie Claire letter imidlertid Delevigne på sløret om forholdet, og forteller at hun ikke så for seg at de to ble sammen.

- Det var ikke noe vi så etter, forteller hun ærlig til magasinet.

- Det var bare veldig autentisk og naturlig, legger supermodellen til.

At det skulle gå et helt år før duoen bekreftet romanseryktene, var kanskje ikke helt etter planen. Men likevel gjør ikke det Delevingne noe.

- Det var verdt ventetiden. Akkurat som den gang jeg kom ut av skapet.

Sto frem som bifil

Med ovennevnte utsagn sikter Delevigne trolig til det faktum at det tok henne lang tid å akseptere det faktum at hun liker begge kjønn.

Det var i 2015 at supermodellen sto frem som bifil, da hun bekreftet at hun var sammen med artisten Annie Clark (36), kjent under artistnavnet St. Vincent.

- Jeg er forelsket i kjæresten min, og det er et mirakel at disse ordene kommer ut av munnen min, sa hun til motemagasinet Vogue den gang.

Videre avslørte den britiske skjønnheten at hun lenge var forvirret over sin egen seksualitet, og at dette var noe av grunnen til at hun hadde slitt kraftig med både angst og depresjoner i oppveksten.

- Det tok meg lang tid å akseptere, men da jeg forelsket meg i ei jente som 20-åring innså jeg at jeg måtte akseptere det, fortalte hun.

View this post on Instagram

Roxie and Cassie aka ABCD 🔥❤️🔥

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Avkreftet bryllupsrykter

Forholdet deres skulle imidlertid ikke vare, og Delevingne ble koblet til flere profilerte kjendiskvinner før det i fjor begynte å versere rykter om en romanse med Ashley Benson.

For Benson sin del skal Delevingne være den første jenta hun har vært sammen med. Hun har tidligere blitt koblet til skuespillerkollegene Tyler Blackburn (32) og Nat Wolff (24).

Bilder fra fest der Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video licensed from Splash News Vis mer

Mye tyder på at det går svært bra mellom de to stjernene, og som nevnt gikk det nylig rykter om et hemmelig bryllup mellom duoen.

I begynnelsen av august skrev nemlig en rekke medier, deriblant The Sun, at Delevingne og Benson hadde giftet seg i Las Vegas. De skal ha blitt viet av en Elvis-imitator, med en håndfull nære venner til stede.

Kort tid senere kunne imidlertid en kilde avkrefte bryllupsnyheten overfor E! News - da det ikke finnes noen bryllupslisens i registrene i Las Vegas. Kilden kunne imidlertid fortelle at de to gjennomførte en vennskapsseremoni for et år siden.

LES OGSÅ: Får slakt av fansen etter ferie-lovbrudd