- Det var ikke noe sted for romantikk

De mannlige «Jakten på en julestjerne»-deltagerne imponerte ikke «Ungkaren»-Beate.

RØK UT: Den tidligere «Ungkaren»-deltageren Beate Haga måtte mandag forlate Seher.nos realitykonkurranse «Jakten på en julestjerne», mens Torbjørn Stafford Barth fra «Paradise Hotel» fortsatt er med i kampen om førstepremien - et reisegavekort  Foto: Anders Myhren, Seher.no
RØK UT: Den tidligere «Ungkaren»-deltageren Beate Haga måtte mandag forlate Seher.nos realitykonkurranse «Jakten på en julestjerne», mens Torbjørn Stafford Barth fra «Paradise Hotel» fortsatt er med i kampen om førstepremien - et reisegavekort Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
Se dagens episode av «Jakten på en julestjerne» nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Etter at lagvenninnen Maren Kråkevik tapte kappspisingen av julegodteri, ble det Beate Haga som mandag måtte forlate Seher.nos realitykonkurranse «Jakten på en julestjerne».

Beate - som i 2008 var med i sjekkeprogrammet «Ungkaren» på TVNorge - tok tapet med fatning.

- Da vi fikk beskjed om å snu kopper etter tur, tenkte jeg at jeg aldri kom til å få den med sjokoladen under, som førte til at jeg røk ut.

- Det er typisk at første gangen jeg vinner noe sånt, så fører det til at jeg ryker ut. Men det hadde vært verre hvis jeg ble stemt ut av andre. Og jeg varte heldigvis lenger enn enkelte av de andre, som var inne et knapt døgn, sier hun.

Etter deltagelsen i «Ungkaren» har hun blant annet gjort suksess som modell for solariumskjeden «Brun og Blid», men Beate leter fortsatt etter drømmeprinsen.

Den vakre Stord-jenta hevder at hun heller ikke vurderte noen av de mannlige «Jakten på en julestjerne-kollegaene som aktuelle kjæresteemner.

- Hehe, det var vel ikke noe sted for romantikk. Mesteparten av tiden gikk jo også med til konkurranser. Jeg er fortsatt singel jeg, sier hun til Seher.no.

 Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg følte for å kle meg naken

[obj:media:9225]