FØRSTE KYSS: - Vi bare lå og koste og snakket, sier Silje om den første natten alene med Andreas. Men et kyss skal det også ha blitt... Foto: TV 2
FØRSTE KYSS: - Vi bare lå og koste og snakket, sier Silje om den første natten alene med Andreas. Men et kyss skal det også ha blitt... Foto: TV 2Vis mer

- Det var ikke noe hanky panky

Men Silje innrømmer at hun fikk sitt første kyss fra tv-frieren...

SEHER.NO: Tirsdag denne uken ble det klart at Andreas Gran (24) fra Eik er tv-bonde Silje Stenslands (28) "utvalgte" i årets sesong av "Jakten på kjærligheten".

Etter å ha hatt en lang prat med Andreas, bestemte Silje seg tilslutt, èn dag tidligere enn planlagt, for å sende hjem sin andre frier, Ole Jørgen Jensen.

Årsaken var at hun hadde falt for Eik-gutten, noe hun fortalte han kort tid etter.

Og da hun gjestet "Senkveld" fredag, innrømmet Silje at det "ble litt kos" da kameraene ble skrudd av den kvelden.

- Det føltes veldig rart å plutselig være alene. Det var ingen der, så det ble litt sånn "shit, hva gjør vi nå?". Jeg er litt mer rett på sak enn Andreas, så da vi skulle legge oss, spurte jeg om jeg kunne få ligge på rommet hans, sa en smårødmende Silje til Thomas og Harald.

Men selv om den lattermilde bondejenta blånektet for at det hadde skjedd noe "hanky panky" i senga den kvelden, innrømmet hun at paret hadde sitt første kyss.

- Vi lå bare der og koste og snakket, det var ikke noe hanky panky eller noe sånt. Så spør Andreas "Silje, kan jeg få lov til å kysse deg?", humret hun.

Både Silje og Andreas har tidligere innrømmet at de er stormende forelsket, og muligens blir Andreas å se som gårdsgutt på Nordheimsund i den nærmeste fremtid.

- Andreas er en så snill og god mann og jeg hadde aldri trodd det skulle finnes en som ham. Jeg håper alt klaffer, han flytter til Bergen og at vi får "bare" to barn. Det er enkelt å lage de, men det er jeg som må føde de. Og det er viktig å få tid til hverandre, har Silje uttalt til VG.

Heller ikke Andreas skal være fremmed for tanken om en bondetilværelse.

- Vi får se ting an og være enda mer sammen. Men jeg er ikke fremmed for tanken om å bli bonde. Jeg liker natur, og er jo passe handy, sa han til Tønsbergs Blad.

"Jakten på kjærligheten" sendes på TV 2 tirsdager kl. 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Fikk 68 SMS på en halvtime!