- Det var ikke noe han ville være en del av

Rollen i den omdiskuterte «Fifty Shades of Grey»-trilogien skal ha blitt for mye for typen til Dakota Johnson.

GIKK HVERT TIL SITT: Dakota Johnson og Matthew Hitt (t.v) har datet hverandre de par siste årene, men forholdet har vært turbulent. Nå skal de ha brutt med hverandre for godt. Oppstyret rundt Johnsons rolle i «Fifty Shades»-filmene skal ha vært vanskelig å takle for Hitt.  Foto: NTB Scanpix
GIKK HVERT TIL SITT: Dakota Johnson og Matthew Hitt (t.v) har datet hverandre de par siste årene, men forholdet har vært turbulent. Nå skal de ha brutt med hverandre for godt. Oppstyret rundt Johnsons rolle i «Fifty Shades»-filmene skal ha vært vanskelig å takle for Hitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De to siste årene har oppmerksomheten rundt skuespiller Dakota Johnson (26) vært massiv, etter at det ble kjent at hun hadde kapret hovedrollen i «Fifty Shades of Grey».

I løpet av samme periode har hun vært i et av-og-på-forhold med musikeren Matthew Hitt (29), men nå skal lykken ha tatt slutt. Det melder nettstedet JustJared.

Det er kilder nær paret som bekrefter bruddet overfor nettstedet. Ifølge JustJared viste duoen seg sammen som kjærester i juli 2014, før de gjorde det slutt en periode i 2015.

- Dakota og Matthew har datet hverandre i kortere og lengre perioder de siste to årene. De har ikke fått sjansen til å møtes noe særlig i det siste, fordi timeplanene deres har kollidert. Hun har vært i Vancouver for å spille inn «Fifty Shades»-trilogien, sier en kilde nær paret til JustJared.

Saken fortsetter under bildet.

GOD TONE: I starten av mai var alt tilsynelatende fryd og gammen mellom Dakota Johnson og Matthew Hitt. Den gang ble de fotografert arm i arm i New York. Foto: Splash News
GOD TONE: I starten av mai var alt tilsynelatende fryd og gammen mellom Dakota Johnson og Matthew Hitt. Den gang ble de fotografert arm i arm i New York. Foto: Splash News Vis mer

- Slet med damas suksess

UsMagazine har også fått bruddet bekreftet fra en anonym kilde. Nettstedet påpeker at paret også gjorde det slutt i februar 2015, på den tiden den første «Fifty Shades»-filmen hadde kinopremiere.

- Livet hennes ble for sprøtt og hektisk, og det var ikke noe han ønsket å være en del av, sa en kilde til UsMagazine den gang.

Kilden henviste ifølge nettstedet til Johnsons rolle som Anastasia Steele i filmserien, som er basert på S&M-bøkene til E.L. James. Oppstyret rundt Dakota Johnson har neppe minket det siste året, noe som kan være årsaken til at forholdet ikke varte etter at de ifølge Daily Mail ble gjenforent i mai.

Under People's Choice Awards i januar hanket Johnson inn prisen for «Favorite Dramatic Movie Actress», men opplevde samtidig at toppen hennes løsnet. Se video av hendelsen nedenfor:

Matthew Hitt har også sin egen kunstneriske karriere, som frontfigur i indierockbandet Drowners.

Krevende sex-scener

I «Fifty Shades»-trilogien spiller Daktoa Johnson, som er datter av Melanie Griffith (58) og Don Johnson (66), mot den nordirske kjekkasen Jamie Dornan (34). Privat er Dornan gift med skuespiller Amelia Warner (34), som han har to barn med.

NÆRT FORHOLD: Jamie Dornan og Dakota Johnson spiller inn en scene sammen på «Fifty Shades»-settet i Canada tidligere i år.  Foto: Splash News
NÆRT FORHOLD: Jamie Dornan og Dakota Johnson spiller inn en scene sammen på «Fifty Shades»-settet i Canada tidligere i år. Foto: Splash News Vis mer

De to «Fifty Shades»-motspillerne har fått mye oppmerksomhet for sine svært sensuelle filmroller, som medfører flere timer med innspilling av pikante sex-scener.

Nylig fortalte Johnson at hun syntes de frekke scenene i oppfølgeren «Fifty Shades Darker», som nettopp ble ferdig innspilt, var temmelig krevende.

- Vi har ikke sex på ordentlig altså, men nå har jeg simulert sex i syv timer i strekk, og jeg er skikkelig lei, fortalte hun i starten av mai, ifølge UsWeekly.com.

Før den første filmen hadde premiere i 2015, fortalte imidlertid den unge skuespilleren at hun ikke hadde noen problemer med å leve seg inn i rollen som Anastasia Steele:

- Jeg har ingen problemer med å gjøre noe som helst. Hemmeligheten er at jeg ikke eier skam, røpet hun overfor Elle Magazine.

Hvilke sex-scener Dakota Johnson likte best i «Fifty Shades of Grey», kan du få med deg i videoen nedenfor:

«Fifty Shades Darker» får premiere på norske kinoer 10. februar 2017. I mellomtiden kan du jo se en av trailerne fra den første filmen nedenfor.

LES OGSÅ: - Jeg vil gå opp 45 kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer