- Det var ikke noe «første blikk»-greie

TV-profil Haddy N'jie åpner opp om forholdet til Trond Giske.

PAR: Haddy N'jie og Trond Giske har funnet kjærligheten.
PAR: Haddy N'jie og Trond Giske har funnet kjærligheten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I sommer kunne Se og Hør avsløre at Ap-politiker Trond Giske (47) og den sjarmerende TV-profilen Haddy N'jie (35) hadde blitt kjærester.

I et intervju med VG Helg forteller «TV-aksjonen»-aktuelle Haddy hva hun falt for ved den tidligere ministeren:

PAPPA: Haddy N'jie og Trond Giske ble tidligere i år et par. Her er Ap-politikeren fotografert med datteren Una under den kongelige Kon-Tiki-premieren i Oslo i 2012. Foto: Stella Pictures
PAPPA: Haddy N'jie og Trond Giske ble tidligere i år et par. Her er Ap-politikeren fotografert med datteren Una under den kongelige Kon-Tiki-premieren i Oslo i 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Alle ser jo at han er glad og harmonisk, og morsom å være sammen med. Men etter hver som vi ble bedre kjent, ble jeg overrasket over at han har et så altoppslukende samfunnsengasjement, som er mye mer alvorlig og en mye viktigere del av livet hans enn jeg hadde tenkt. Det burde kanskje ikke overraske meg, men det sier jo litt om hva vi tenker om politikere. Han er jo kjent for å være tøff i jobben sin. Men det overrasket meg hvor enormt omtenksom han er.

Paret har vært nære venner i mange år, men det var ikke før i år at det oppsto varme følelser mellom to av Kultur-Norges mest sentrale aktører.

Til VG Helg utdyper hun:

- Vi ble kjent gjennom felles venner. Det var ikke noe «første blikk»-greie. Det var vel sånn det vanligvis skjer: Man er litt i samme kretser, og på samme arrangementer. Og så blir man bedre venner, og så plutselig: «å, jøss».

ENGASJERTE: Haddy N'jie var fredag gjest i TV 2-programmet Senkveld, hvor hun blant annet snakket om TV-aksjonen. Også Jenny Skavlan har en finger med i spillet under årets aksjon - som fokuserer på rent vann. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
ENGASJERTE: Haddy N'jie var fredag gjest i TV 2-programmet Senkveld, hvor hun blant annet snakket om TV-aksjonen. Også Jenny Skavlan har en finger med i spillet under årets aksjon - som fokuserer på rent vann. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

I tillegg til å være en habil artist, har NRK-profilen vært å se på TV i forbindelse med alt fra «Midt i smørøyet» og «Eurovision Song Contest», til «Idrettsgallaen» og som programleder for den direktesendte minnemarkeringen på NRK etter 22.juli-tragedien.

Søndag er hun aktuell som programleder for TV-aksjonen 2014 på NRK.

Trond Giske på sin side har hatt en rekke ministerposter i Jens Stoltenbergs to regjeringer, og har blant annet vært kulturminister. Han har datteren Una (11) med sin tidligere samboer Anne Grethe Moe. De gikk fra hverandre i 2006.

LES OGSÅ: - Jeg elsker menn med måne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer