IKKE IMPONERT?: Anne tror ikke Ailo ble spesielt imponert over henne under deres første møte. Her er de sammen på "Skal vi danse" i høst.  Foto: SCANPIX
IKKE IMPONERT?: Anne tror ikke Ailo ble spesielt imponert over henne under deres første møte. Her er de sammen på "Skal vi danse" i høst. Foto: SCANPIXVis mer

- Det var ikke noe flørteri

Men det var Ailo som tok det første skrittet, avslører Anne Rimmen.

SEHER.NO: NRKs sportsanker Anne Rimmen (27) og motocrosskjører Ailo Gaup (28) er for tiden et av Norges heteste kjendispar.

Idrettsstjernen og sportsreporteren møttes opprinnelig gjennom jobben, men ifølge Rimmen var det slettes ikke så romantisk som mange kanskje tror, skriver VG Helg.

Det var i 2007 at den danskfødte reporterjenta skulle intervjue motocrosskjøreren for første gang for å gjøre intervju. Hun hadde dårlig tid og måtte bli fort ferdig.

Da det endelig blir hennes tur til en prat, rister hun ham i hånden, snakker kort og haster videre.

- Jeg tror ikke han var veldig imponert, forteller Anne til VG Helg om parets første møte.

Men historien endte ikke der, for de to skulle møtes igjen ved flere anledninger, og både Anne og Ailo er "enige" om at han faktisk var den som tok det første skrittet.

- Vi møttes jo i utgangspunktet på jobb...Men de gangen vi møttes helt jobbmessig, var det ikke noe flørteri. Eh...Fordi sånn "sjekket opp på jobben" - det var det ikke, sier Anne.

I intervju med Fredag forteller Ailo at det var han som tilslutt spurte om sportsankerens telefonnummer.

- Vi møttes noen ganger i forbindelse med jobb, men da la vi ikke noe særlig merke til hverandre. Siden møttes vi på andre typer arrangementer og slo av en prat. Det var jeg som gikk bort, men det tok lang tid før jeg fikk telefonnummeret, forteller han.

Siden de to kom sammen for å heie på Ailos fetter Mikkel Gaup i en sending av "Skal vi danse", har paret fått enorm oppmerksomhet i mediene.

Og selv om Rimmen ikke helt skjønner hvorfor folk bryr seg sånn, innrømmer hun at "journalist-Anne" skjønner det bedre.

- Vi burde kanskje tenkt litt over det. Det er noe med at ting var såpass nytt. Vi ville jo finne ut av ting selv før andre skulle gjøre det, forteller hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Sjekket han ikke opp på jobb!