VANT MOT KREFTEN: Robin Gibbs kamp mot kreften var nesten over, da han fikk andre problemer som tok livet av ham. Foto: Stella Pictures
VANT MOT KREFTEN: Robin Gibbs kamp mot kreften var nesten over, da han fikk andre problemer som tok livet av ham. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det var ikke kreften som tok livet av pappa

Sønnen med nye opplysninger om Robin Gibbs bortgang.

Publisert
SEOGHØR.NO: Robin Gibbs sønn Robin John avslører nå at nyre- og leverkollaps var årsaken til pappaens død, og ikke kreft som det er skrevet tidligere.

Bee Gees-stjernen døde forrige søndag.


- Slutten var fredelig og verdig. Det var ikke noe teater. Det var først seinere jeg gråt og gråt. Det var ikke kreften som tok livet av faren min. De rapportene er feil, soer Robin John til Sunday Express.

Han sier at farens kreft, som han kjempet mot i to år, var så godt som borte.

- Kreften var det ikke mulig å se lenger, den var for liten til å se. Han døda faktisk av lever- og nyrekollaps, sier sønnen.

- Tre dager tidligere, satt han og så på DVD da han plutselig fikk et anfall. Han fikk da legemidler for å ta bort bivirkningene av strålebehandlingen og det taklet ikke leveren. Det gikk så langt at det gikk ut over nyrene hans også. Da gikk det raskt nedover, sier sønnen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer