PARADISE-KJÆRESTER: Etter hjemkomsten fra Mexico har Emil Løvstad og Thea Bråten Christensen blitt kjærester. Men Thea - som sjekket inn i mandagens episode - hevder det ikke var snakk om kjærlighet ved første blikk... Foto: TV3
PARADISE-KJÆRESTER: Etter hjemkomsten fra Mexico har Emil Løvstad og Thea Bråten Christensen blitt kjærester. Men Thea - som sjekket inn i mandagens episode - hevder det ikke var snakk om kjærlighet ved første blikk... Foto: TV3 Vis mer

- Det var ikke kjærlighet ved første blikk

Men nå gløder følelsene mellom nykommeren Thea og Paradise-Emil.

SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at «Paradise Hotel»-deltakeren Emil Løvstad (20) har blitt kjæreste med realitykollegaen Thea Bråten Christensen (20), etter at de har tilbragt mye tid sammen siden hjemkomsten fra Mexico.

Men Thea avslører til Seher.no at Emil slett ikke var den første gutten hun la merke til da hun sjekket inn på skandale-hotellet, i episoden som ble vist mandag.

- Jeg syntes vel Niklas (Vindel, red.anm) var den kjekkeste ved første øyekast, og Emil hadde jeg et helt greit forhold til. Det var ikke noe kjærlighet ved første blikk.

VG Nett skrev i forrige uke at Thea er den andre kvinnen Emil har sex med inne på årets «Paradise Hotel», noe Thea ikke vil kommentere.

- Jeg kan ikke si så mye om det, men det skjedde ingen ting mellom oss den første natten. Det var jo litt rart å legge seg sammen med en du ikke kjenner, men det er sånn reglene er. Men nå er vi sammen, så du kan si jeg fikk øynene opp for ham etter hvert, sier hun til Seher.no.

Emil røpet på premierefesten for «Paradise Hotel» at han hadde sex med to forskjellige kvinner på «Paradise Hotel».

- Jeg hadde sex med to damer på Paradise, men jeg angrer kun på en av dem. Det var en kveld jeg var skikkelig full, mens den andre var ei jente jeg virkelig hadde følelser for, sa han til Seher.no.

Han har siden innrømmet at natten med nå utstemte Maria Isabel Fernandez var den han angret på, men har foreløpig ikke villet røpe om Thea var den andre han lå med.

Paradise Hotel ser du på TV3 hver dag fra mandag til torsdag klokken 21.30.
Se Seher.nos tv-guide her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her hopper Paradise-jentene til sengs