<strong>SJOKKERENDE:</strong> Mange mente Judd hadde operert seg da hun viste seg med oppblåst ansikt under et pressetreff i mars. Nå slår Judd tilbake. Foto: All Over Press
SJOKKERENDE: Mange mente Judd hadde operert seg da hun viste seg med oppblåst ansikt under et pressetreff i mars. Nå slår Judd tilbake. Foto: All Over Press Vis mer

- Det var ikke kirurgi, det var steroider

Ashley Judd tar et oppgjør med reportere som beskriver prosedyrer hun aldri har vært gjennom.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: - Det sjokkerer meg at hun har forandret ansiktet slik, sa den plastikk-kirurgen Anthony Youn til RadarOnline, etter at skuespiller Ashley Judd (43) viste seg under et pressetreff i mars.

Og Youn var ikke den eneste. Påstandene om at Judd hadde lagt seg under kniven haglet, uten at Judd selv fikk forklart seg.

Det gjør hun nå.

Skuespillerstjernen hevder det er andre grunner til at hun så annerledes ut i fjeset enn plastisk kirurgi. Judd sier ifølge RadarOnline at hun hadde vært syk i lang tid.

- Jeg hadde vært syk i mer enn en måned, og hadde vært gjennom flere runder med steroider. Da kommer anklagene om at jeg «tydelig har operert meg». Reportere med ellers høy kredibilitet identifiserer presis prosedyrene jeg angivelig har vært gjennom, skriver Judd sarkastisk i en spalte i The Daily Beast.

Judds talsperson kommer med følgende uttalelse:

- Ashley har kjempet mot en seriøs sinus-infeksjon over lang tid, og har også hatt influensa. Derfor har hun brukt en stor mengde medikamenter, noe hun gjorde for å klare fire dager med promotering for hennes nye show, «Missing».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Fikk nytt ansikt - pumpet opp kinnene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer