- Det var ikke jeg som ødela ekteskapet

Ashton Kutchers elskerinne hevder det er er en helt annen grunn til at filmstjernen snart er en skilt mann...

- DE HADDE PROBLEMER FØR JEG KOM INN I BILDET: Sara Leal hevder l hennes affære med Ashton Kutcher ikke er grunnen til at han nå skal skilles fra kona Demi Moore. Foto: All Over
- DE HADDE PROBLEMER FØR JEG KOM INN I BILDET: Sara Leal hevder l hennes affære med Ashton Kutcher ikke er grunnen til at han nå skal skilles fra kona Demi Moore. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ekteskapet til filmstjernene Ashton Kutcher og Demi Moore har gått stadig nedover etter at den 22 år gamle kontormedarbeideren Sara Leal i september hevdet hun hadde hatt en affære med «Two and a half men»-skuespilleren.

Tidligere denne måneden valgte Demi å be om skilsmisse. Men til nettstedet TMZ.com sier Leal at hun ikke ser på seg selv som årsaken til ekteskapsbruddet.

- Jeg var kanskje en hump i veien, men de hadde problemer lenge før jeg kom inn i bildet. Jeg er lei meg på hans vegne, fordi jeg synes skilsmisse alltid er en trist nyhet.

Sara Leal hevder hun ikke har vært i kontakt med Ashton siden natten de to skal ha tilbragt sammen på Hard Rock Hotel i San Diego i september.

- Jeg tviler på at vi kommer til å møtes igjen, sier hun til TMZ.com.

Leal har tidligere sagt til Us Weekly at Ashton fortalte henne at han var separert, da de to møttes.

Samme natt skal de to ha endt opp i samme seng.

Vi gikk til soverommet hans i 6-tiden. Da fjernet han håndkleet sitt og kysset meg. Etter det hadde vi sex. Han var veldig god. Det var ikke noe rart med det, sier hun i intervjuet med bladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han fjernet håndkleet sitt og kysset meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer