- Det var ikke jeg som ga han kreft

Michael Douglas' ekskone blånekter for at hun skal ha smittet filmstjernen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   For nesten tre år siden kjempet «Basic Instinct»-stjenen Michael Douglas (68) en tøff kamp for livet etter at han fikk beskjed om at han hadde fått strupekreft. 

Heldigvis er han i dag friskmeldt. I et åpenhjertig intervju med The Guardian avslørte Douglas tidligere denne uken at det slettes ikke var røyk og alkohol som forårsaket sykdommen. Skuespilleren ble nemlig smittet av den seksuelt overførbare sykdommen HPV etter å ha hatt oralsex. 

- Uten å være for spesifikk er denne formen for kreft forårsaket av HPV, som faktisk kommer fra oralsex med en kvinne, sa Douglas til avisen på mandag.

Eks-kona rykker ut
Kort tid etter Douglas sine første uttalelser kom i trykken rykket skuespillerens ekskone ut.

Diandra Douglas, som skilte seg med Michael i 2000, sier til TMZ at hun definitivt ikke har eller har hatt kjønnsykdommen HPV og at skuespilleren ikke kan ha fått strupekreft av å gi oralsex på henne.

Korrigerer uttalelsene
Nå korrigerer derimot filmstjernen uttalelsene sine. Douglas sin talsmann, Allen Burry, sier i en pressemelding at skuespilleren aldri uttalte at oralsex var grunnen til sin egen kreftsykdom. Det melder Sky News.

Burry sier at filmstjernen diskuterte ulike årsaker til strupekreft, som man kan få gjennom en seksuellt overførbare sykdommer, men snakket ikke om sin egen sykdom.

- Jeg har aldri hatt HPV.

Det var i 2010 at skuespilleren fikk diagnosen og han måtte den gang gjennom åtte uker med strålebehandling og kjemoterapi for å bli frisk. 

Douglas er gift med den 25 år yngre Hollywood-stjernen Catherine Zeta-Jones (43), som sist måned sjekket inn på et behandlingshjem for å få hjelp med sin bipolare lidelse, og paret har barna Dylan (12) og Carys (10) sammen. 

68-åringen er nå aktuell i filmen «Behind the Candelabra» hvor han spiller den homofile pianisten Liberace og hopper til sengs med Matt Damon (42).  

LES OGSÅ:   - Jeg fikk kreft av oralsex 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer