- Det var ikke interessant å leve med Jennifer

Brad Pitt beklager nå de knallharde uttalelsene mot eks-kona.

<strong>IKKE LYKKELIG:</strong> - Jeg tror ekteskapet hadde noe å gjøre med det. Jeg prøvde å late som om ekteskapet var noe det ikke var, sier Brad Pitt om livet med Jennifer Aniston. Foto: All Over Press
IKKE LYKKELIG: - Jeg tror ekteskapet hadde noe å gjøre med det. Jeg prøvde å late som om ekteskapet var noe det ikke var, sier Brad Pitt om livet med Jennifer Aniston. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jennifer Anistons (42) eksmann, Brad Pitt (47), lever et liv i luksus sammen med sin nåværende flamme Angelina Jolie. Nå snakker den erfarne skuespilleren ut om hvordan det var å leve sammen med eks-kona. 

Og det var ikke spesielt lystig, ifølge ham selv.

- Jeg brukte 1990-årene på å forsøke å dukke unna hele denne kjendiskakofonien. Jeg begynte å bli dritt lei av meg selv, sittende på en sofa mens jeg holdt en joint, bare for å gjemme meg. Det føltes patetisk, sier Pitt til helgens utgave av Parade magazine.

Superstjernen går svært langt i beskrivelsen av livet han levde på den tiden.

- Det ble klart for meg at jeg var oppsatt på å finne en film om et interessant liv, men jeg levde ikke et interessant liv selv, forteller 47-åringen om tiåret der han spilte i fimer som «Seven», «Seven Years in Tibet», «Meet Joe Black» og «Fight Club».

Men det stopper ikke der: Brad Pitt mener nemlig at ekteskapet til Jennifer Aniston hadde en del av skylden for det miserable livet han selv mener at han levde.

- Jeg tror ekteskapet hadde noe å gjøre med det. Jeg prøvde å late som om ekteskapet var noe det ikke var.

I 2005 forlot Brad Jennifer Aniston til fordel for Angelina Jolie. Ifølge ham selv, lever han et mye bedre liv sammen med Angelina og deres seks barn.

- Jeg er veldig glad for at jeg har funnet kvinnen jeg elsker, Angie, og at vi har startet en familie som jeg er så glad i. Det er risikabelt, fordi jo høyere man elsker, jo mer har man å tape. Men det tar jeg. En av de smarteste tingene jeg har gjort er å gi barna mine Angie som mamma, sier Brad Pitt, som bare fnyser av alle bruddspekulasjonene rundt paret.

- Hvor mange historier har du ikke lest som ikke er sanne? Historier om meg og Angie som krangler og slår opp? Etterpå kommer en helt annen historie - om at vi har ordnet opp og er sammen igjen...

Superstjernens uttalelser om eks-kona Jennifer Aniston har fått stor oppmerksomhet i hjemlandet USA. Så stor har oppmerksomheten vært, at Pitts talsperson nylig tok kontakt med nettstedet E! News for å oppklare hva han egentlig mente med det han sa.

- Det gjør meg trist at det blir tolket slik. Jen er en fantastisk, elskende og veldig morsom kvinne, som er og blir min venn. Det er et viktig vennskap som jeg setter stor pris på. Poenget jeg ville få fram er ikke at Jen er kjedelig, men at jeg begynte å bli kjedelig mot meg selv. Og det er det jeg selv som er ansvarlig for, mener han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Disse bildene får ryktene til å svirre 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer