Sydney Sweeney:

- Det var ikke intensjonen

«Euphoria»-stjernen slår tilbake mot fansen.

SVARER: Sydney Sweeney svarer på kritikken etter omstridt bursdagsfest. Foto: Invision/Jordan Strauss/NTB
SVARER: Sydney Sweeney svarer på kritikken etter omstridt bursdagsfest. Foto: Invision/Jordan Strauss/NTB Vis mer
Publisert

Sydney Sweeney (24) har den siste tiden fått mye oppmerksomhet etter «Euphoria»-suksessen, hvor hun portretterer rollen som Cassie.

Det har ført til at hun blant annet har fått over 14 millioner følgere på Instagram, hvor hun stadig oppdaterer fansen med hva som skjer i hennes liv.

Nylig postet hun et innlegg med en rekke bilder og videosnutter fra det hun skrev var overraskelsesbursdag i forbindelse med morens 60-årsdag. De viste folk som danset linedans, ikledd cowboyhatter og -støvler.

Det innlegget har imidlertid vekket oppsikt blant flere.

På et av bildene skal det nemlig være en uidentifisert gjest som har på seg en «Blue Lives Matter»-skjorte, noe som skal vise støtte til politiets motbevegelse til Black Lives Matter. Det skal ha fått fansen til å se rødt.

PREMIERE: I HBO sin ungdomsserie «Euphoria» blir seeren allerede i den første episoden vitne til drøye scener. Vis mer

Nå har Sweeney imidlertid tatt til Twitter for å forsvare bursdagsfesten. Det melder CNN.

«Dere, dette er vilt. En uskyldig feiring av min mors 60-årsdag har blitt til et absurd politisk standpunkt, noe som ikke var intensjonen. Vær så snill å slutt med antakelser. Masse kjærlighet til alle og gratulerer med dagen mamma!», tvitret skuespilleren.

Selv om hun selv mener det ikke var intensjonen å komme med et politisk budskap, mener noen likevel 24-åringen burde tenkt seg bedre om.

«Da burde du ha valgt andre bilder å legge ut som ikke ville blitt overlatt til tolkning på denne måten. Det ble en leksjon for deg, antar jeg».

Vedkommende er heller ikke den eneste som reagerer.

KRITISKE: Da det var duket for ny sesong av HBO-suksessen «Euphoria» var det er én ting seerne ikke ble like imponert over. Vis mer

«Hvis du poster et bilde av deg selv hvor du bærer et hakekors, er det da feil å anta at du er en nazist? Du er ikke ansvarlig for familiens meninger, men det blir latterlig for deg å påstå at folk 'gjør antakelser' når skjorten bokstavelig talt er en politisk uttalelse», skriver en annen.

LES OGSÅ: Kris Jenner: Nekter for utestengelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer