IKKE GØY: Justin Theroux er lykkelig som gift mann, men han innrømmer at han ikke synes bryllupsplanleggingen var noe særlig – spesielt fordi alt måtte holdes hemmelig. Foto: DPA
IKKE GØY: Justin Theroux er lykkelig som gift mann, men han innrømmer at han ikke synes bryllupsplanleggingen var noe særlig – spesielt fordi alt måtte holdes hemmelig. Foto: DPAVis mer

- Det var ikke gøy å planlegge bryllupet

Jennifer Anistons ektemann avslører at han fikk problemer under oppladningen til sin store dag.

GODT GIFT: Justin Theroux forteller at planleggingen av bryllupet med Jennifer Aniston ikke var like gøy som hadde hadde håpet – men livet som gift står absolutt til forventningene. Foto: Polaris
GODT GIFT: Justin Theroux forteller at planleggingen av bryllupet med Jennifer Aniston ikke var like gøy som hadde hadde håpet – men livet som gift står absolutt til forventningene. Foto: Polaris Vis mer

SEOGHØR.NO: I forrige måned ble Hollywood-paret Jennifer Aniston (46) og Justin Theroux (44) smidd i hymens lenker.

Duoen begynte å date for fire år siden og ble forlovet i 2012, men har ved en rekke anledninger utsatt bryllupet.

Blant annet skal de to ha hatt forskjellig oppfattelse av hvordan seremonien skulle være.

Nå avslører Theroux at planleggingen ikke ble en like hyggelige affære som han hadde sett for seg.

– Jeg vil ikke si at det var gøy. En stor del av moroa med det er jo at man forteller det til folk, men vi kunne ikke si noen ting, forteller han til NY Daily News.

Saken fortsetter under bildet.

Heldigvis legger «The Leftovers»-stjernen til at bryllupet i seg selv sto til forventningene og at han trives med sin nye tilværelse som ektemann.

– Jeg merket en forskjell nesten med én gang. Det var som om blodtrykket mitt gikk ned. Det er ikke sånn at livet er helt annerledes, men det er en vakker ting, sier Theroux om giftermålet med Aniston.


Sus og dus på bryllupsreise
 

Som seg hør og bør dro stjerneparet på bryllupsreise til tropiske Bora Bora etter at de offisielt var blitt mann og kone – men de dro ikke alene.

Også  flere av deres celebre venner invitert.

Blant annet Anistons «Horrible Bosses»-kollega Jason Bateman (46) med familie, og Tobey Maguire og kona Jennifer Meyers skal ha kost seg på luksusresorten.

Ifølge People ble hvetebrødsdagene brukt til å slappe av sammen med kjendisvennene, gjøre yoga på stranden, dra på båtturer og nyte lange middager.

LES OGSÅ: Valgte «Friends»-kollega som forlover

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.