BABYLYKKE: Trond Giske og Haddy N'jie fikk sitt første barn sammen for fire måneder siden, da datteren Maria kom til verden.  Foto: Frode Thingstad, Se og Hør
BABYLYKKE: Trond Giske og Haddy N'jie fikk sitt første barn sammen for fire måneder siden, da datteren Maria kom til verden. Foto: Frode Thingstad, Se og Hør Vis mer

- Det var ikke et smart valg sånn sett

Den nybakte moren Haddy N'jie innrømmer at hun ikke forventet et så stort mediefokus etter hun fant lykken med politiker Trond Giske.

Publisert

SEOGHØR.NO: For fire måneder siden ble programleder Haddy N'jie (37) og Arbeiderpartiets nestleder Trond Giske (49) stolte foreldre til datteren Maria. 

Selv om den flotte TV-profilen og musikeren fremdeles er i mammaperm, er hun allerede tilbake på TV-skjermen i slutten av måneden, da hun leder seremonien for «Rockheim Hall of Fame» i Trondheim.

I tillegg til suksessen som programleder, har Haddy en rekke andre talenter. Hun er også en aktiv musiker i tillegg til at hun og søsteren Lisa Aisato nettopp fikk terningkast seks for sin nye barnebok.

I et intervju med Dagbladet Pluss forteller multitalentet imidlertid at hun synes det til tider er vanskelig med alt mediefokset rundt henne - som ble forsterket etter hun ble sammen med Giske.

- Det var ikke noe smart valg sånn sett, men det er ikke alltid man tar rasjonelle valg i kjærligheten. Men da vi ble foreldre, gratulerte fremmede folk oss på gata. Det hender fremdeles, og det er utrolig hyggelig. Folk føler liksom at de kjenner oss litt, sier hun til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

TALENTFULL: Haddy N'jie har mange talenter, og hun innrømmer at musikk er en av hennes største lidenskaper.  Foto: NTB scanpix
TALENTFULL: Haddy N'jie har mange talenter, og hun innrømmer at musikk er en av hennes største lidenskaper. Foto: NTB scanpix Vis mer

Prioriterer datteren

Den nybakte moren sier at hun har store planer for sin egen fremtid - både innen musikk og TV, men hun er også klar over hvordan hun ønsker å prioritere.

- Det er viktig for meg å lage musikk, og jeg vil lage flere bøker med søsteren min. Men akkurat nå er det mye enklere å prioritere mellom alt jeg vil gjøre, fordi jeg vet hva som er viktigst. Maria kommer først, og så får man bare ta alt annet etterpå, sier hun til Dagbladet Pluss.

Saken fortsetter nedenfor.

TRAVEL FAMILIEFAR: Trond Giske ser frem til pappaperm. Her holder han 1. mai-tale i Herredshuset på Jessheim.
 Foto: NTB scanpix
TRAVEL FAMILIEFAR: Trond Giske ser frem til pappaperm. Her holder han 1. mai-tale i Herredshuset på Jessheim. Foto: NTB scanpix Vis mer

Startet som venner

Haddy og Trond var gode venner i flere år, før det i 2014 oppsto varme følelser mellom dem. Det bekreftet paret overfor Se og Hør den samme sommeren.

Paret har holder som regel en lav profil når det gjelder forholdet, men Haddy har tidligere åpnet seg til VG Helg om hvordan de to falt for hverandre. 

- Vi ble kjent gjennom felles venner. Det var ikke noe «første blikk»-greie. Det var vel sånn det vanligvis skjer: Man er litt i samme kretser, og på samme arrangementer. Og så blir man bedre venner, og så plutselig: «å, jøss», sa 36-åringen til avisen.

For Haddy er datteren Maria hennes første barn, mens Giske har tenåringsdatteren Una fra et tidligere forhold. 

Rundt juletider avslørte Giske at han følte seg er klar til å brette opp ermene over stellebordet igjen.

- Ja, å skifte bleier blir en del av hverdagen min de neste årene (...) Det er en selvfølge at vi pappaer tar vår del av småbarnsstellet, sa han til avisen.

Se Haddy N'jie snakke med Seoghør.no om hvordan hun ble sjøsyk på jobb i videoen nedenfor:

LES OGSÅ: - Jeg er veldig singel

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer