- Det var ikke erotikk

I mange år var Toralv Maurstad og Wenche Foss skuespillerkollegaer, men noen romanse ble det ikke.

BARE VENNER: I sin bok «For et liv!» skriver Toralv Maurstad om forholdet til teaterkollega Wenche Foss, men avkrefter at de to var noe mer enn venner.  Foto: Adéle C. Blystad/Seoghør.no
BARE VENNER: I sin bok «For et liv!» skriver Toralv Maurstad om forholdet til teaterkollega Wenche Foss, men avkrefter at de to var noe mer enn venner. Foto: Adéle C. Blystad/Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I høst fortalte Toralv Maurstad (86) om sitt liv i biografien «For et liv!». Boken skapte overskrifter om hans forhold til kjæresten Beate Eriksens mor, og historien om faren som forførte Maurstads utkårede i ungdomsårene. 


Skuespilleren har også skrevet om forholdet til venninnen og kollegaen Wenche Foss. Maurstad forteller at de to hadde et svært nært forhold, men at de aldri var noe mer en gode venner. På spørsmål fra Dagbladet om hvorfor det aldri ble noe mer, blir Maurstad usikker. 

– Det er vanskelig å si. Wenche og jeg var jo de store talentene, vi spilte på samme bølgelengde, vi kjente hverandre, vi hadde en kontakt som var helt ufattelig - men det var jo ikke erotikk! Vi hadde heltforskjellige privatliv, sier Maurstad til Dagbladet.  

Men en gang delte de et overraskende intimt øyeblikk da en naken Maurstad gikk inn på feil rom og fant en like naken skuespillerdiva. 

–Vi så påhverandre,og jeg sa: «Jeg harvisst gått feiljeg.» «Ja, du har visst det». 

LES OGSÅ: Her er de rikeste kjendisparene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer