ØRE, IKKE FYLLERØRE: David Hasselhoff hevder det var en reaksjon på en øreinfeksjon og ikke alkoholforgiftning, som førte til at han måtte bli kjørt til sykehuset i en ambulanse søndag. Foto: AP
ØRE, IKKE FYLLERØRE: David Hasselhoff hevder det var en reaksjon på en øreinfeksjon og ikke alkoholforgiftning, som førte til at han måtte bli kjørt til sykehuset i en ambulanse søndag. Foto: APVis mer

- Det var ikke en fyllekule

David Hasselhoff slår tilbake etter ambulansedramaet.

SEHER.NO: Fans av den tidligere "Baywatch"-stjernen David Hasselhoff (57) begynte for alvor å frykte for skuespillerens helse, etter at flere nettsteder mandag meldte om at han var blitt innlagt på sykehus med alkoholforgiftning.

Nå slår Hasselhoff - som de siste to årene ifølge RadarOnline.com skal ha vært innlagt for alkoholproblemer fire ganger de siste to årene - tilbake, og avviser at ambulansen ble tilkalt etter en gedigen fyllekule.

- Dette var bare en misforståelse. David ble behandlet for en infeksjon i øret, og fikk en reaksjon på dette i helgen. Han mistet balansen og ble svimmel. Dette var ikke noe tilbakefall til drikkingen. David ble skrevet ut etter en time, og ser nå fram til å sitte i en jury denne uken, sier "The Hoff"s advokat Mel Goldsman til People.

Ifølge en rapport fra nettstedet TMZ.com tidligere i dag, var det Davids datter Hayley (17), som ringte nødnummeret 911, fordi hun skal ha vært redd for at faren drakk altfor mye.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Til sykehus for å pumpes