- Det var ikke bare sex

Derfor tilgir hun ikke Ronan etter utroskapsskandalen...

NEKTER Å TILGI: For Yvonne Keating hadde det vært lettere å tilgi Ronan om det hadde kun vært en one night stand. Foto: All Over Press
NEKTER Å TILGI: For Yvonne Keating hadde det vært lettere å tilgi Ronan om det hadde kun vært en one night stand. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I mai ble det klart at sangstjernen Ronan Keating (33) skal separeres fra kona Yvonne (36), etter at han innrømmet å ha vært utro.

Ronan skal ha hatt en syv måneder lang affære med danseren Francine Cornell (26), noe som fikk Yvonne til å kaste ham på dør.

The Mirror skrev i etterkant at Ronan forsøker å vinne Yvonne tilbake, ved å gå i studio. Der spiller han for tiden inn en kjærlighetssang, i håp om at kona skal tilgi ham. Men det kommer ikke til å bli så enkelt.

Nå snakker nemlig Yvonne ut om den forferdelige tiden etter at hun fant ut av utroskapet. Og det er to ting som gjør det umulig for henne å tilgi ektemannen.

- Det hadde vært én ting om det kun var sex. Men det var følelser involvert, fortalte Yvonne til venner backstage ved en Westlife-konsert i Croke Park ifølge Daily Mail.

I tillegg tror Ronans kone at hele Boyzone-crewet visste om sangerens utroskap. Men ingen fortalte Yvonne om det.

- Yvonne er knust fordi hun tror alle i Boyzone visste om det, men ingen fortalte henne det, forteller en kilde til den britiske avisen.

36-åringen nektet å delta på en Boyzone-gjenforening forrige uke. I tillegg takket hun nei til å bli med Ronan til Paris.

- Hun sier at folk kan tilgi en greie som kun handler om én natt, men lurer veldig på hvordan hun skal klare å komme seg over dette.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik vil han vinne kona tilbake