Det var ikke bare kjolen som måtte skiftes i pausen...

Nadya Khamitskaya fikk problemer under første dans. Men etter et skifte reddet de finaleplassen,

FIKK STØTTE: Nadya Khamitskaya fikk problemer med foten under sin engelske vals, og måtte på med skinnen før rumbaen. Foto: Stella Pictures
FIKK STØTTE: Nadya Khamitskaya fikk problemer med foten under sin engelske vals, og måtte på med skinnen før rumbaen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: For to uker siden ble Åsleik Engmarks dansepartner Nadya Khamitskaya skadet i foten på vei til dansetrening.

Etter at Engmark måtte trene med Elena Bokoreva Wiulsrud i dagene før forrige helgs «Skal vi danse», entret Nadya parketten i Nydalen med skinne på beinet.

Men til første dans i denne lørdagens semifinale i TV 2-programmet, danset Nadya engelsk vals uten skinne på beinet. Da gikk det galt.

- Jeg fikk veldig vondt i foten. Jeg danset på feil fot i slutten og jeg dro ham ut av balansen. Så unnskyld, unnskyld, sa Nadya Khamitskaya på TV etter dansen.

Da paret var tilbake på parketten for sin rumba en halv time seinere, var det ikke bare Nadyas turkise kjole som var byttet ut med en rød. Hun hadde også fått på seg skinne på beinet igjen. Og med skinnen på plass gjorde paret et hopp på resultatlistene med sine 38 dommerpoeng.

Etter at dommerne hadde gitt sine poeng i semifinalen var det Aylar Lie som ledet med totalt 75 poeng, foran Åsleik Engmark med 72 poeng og Stig Henrik Hoff med 69 poeng.

Og etter det som av Tor Fløysvik ble omtalt som «tidenes beste tango» i «Skal vi danse», lot også seerne seg imponere av Aylar, som gikk direkte til finalen.

Dermed måtte semifinalens to kjendisherrer Åsleik og Stig Henrik ut i duell om den siste finaleplassen. Et enstemmig dommerpanel mente at Åsleik Engmark burde komme til finalen, og seerne sendte også Åsleik videre til finalen.

- Nadya har bursdag i morgen, og det hun ønsket seg var å komme videre, så det var en fin presang. Takk til alle som har stemt.

- Fy søren for en konkurranse! Dritt at jeg kom inn som reserve, hvis ikke hadde du vært i finalen neste uke. Det var synd, men neste gang jeg får tilbud om å være med i «Skal vi danse», skal jeg si nei, sa Åsleik Engmark til sin konkurrent Stig Henrik Hoff etter at avgjørelsen hadde falt.
 
Til Seher.no har Nadya tidligere avslørt hvordan fotskaden skjedde.

- Jeg falt på vei til trening, og tråkket over. Det hadde seg bare sånn at jeg gikk der i min egen verden. Plutselig skjedde det, har hun sagt.

Her får du alle dommerpoengene fra semifinalen i Skal vi danse.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hjelpe meg!