FIKK TILBAKE SELVTILLITEN: -Jeg innså endelig at folk faktisk liker meg, forteller Gest om erfaringen med å være med i realityshowet "I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here".  Foto: All Over Press
FIKK TILBAKE SELVTILLITEN: -Jeg innså endelig at folk faktisk liker meg, forteller Gest om erfaringen med å være med i realityshowet "I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here". Foto: All Over PressVis mer

- Det var idiotisk av meg

David Gest angrer på at han la seg under kniven.

SEHER.NO: Tv-stjernen David Gest (55) er kjent for sin forkjærlighet for plastisk kirurgi, og skal blant annet ha foretatt en neseoprerasjon, ansiktsløftning, samt hake -og kinnoperasjon.

Mye av dette skal han ha gjort på grunn av dårlig selvtillit.

- Jeg har aldri ansett meg selv som kjekk. Jeg klarer ikke å se på meg selv i speilet, sier Gest til Now Magazine.

Stjernen, som tidligere har vært gift med Liza Minnelli, foretok de fleste operasjonene på 80-tallet, og innrømmer i dag at han angrer bittert på de valgene han tok.

- Det var idiotisk av meg å foreta ansiktsoperasjonene, det var jo ingenting i veien med nesen min, sier han.  

55-åringen deltok i 2006 i realityprogrammet "I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here", noe som skal ha hjulpet han med å lære å akseptere seg selv.

- Det er det beste jeg noensinne har gjort. Jeg innså endelig at folk faktisk liker meg. Jeg regner med at folk fikk se den virkelige meg, og at de innså at jeg ikke bare er en freak i solbriller.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no.

LES OGSÅ: Er dette Michael Jackson?