- Det var hun som gjorde det slutt

George Clooney ble dumpet av Stacy Kiebler da han ikke ville gi henne barn.

VIL IKKE HA BARN: Stacy Kiebler skal angivelig ha gjort det slutt med George Clooney fordi han ikke ønsker seg barn. Foto: All Over Press
VIL IKKE HA BARN: Stacy Kiebler skal angivelig ha gjort det slutt med George Clooney fordi han ikke ønsker seg barn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmstjernen George Clooney (52) skal ifølge nye rykter være tilbake på markedet etter å nylig ha gjort det slutt med kjæresten Stacy Keibler (33).

Den evige ungkaren skal angivelig ha gjort det slutt med Kiebler etter at de to feiret den amerikanske nasjonaldagen hver for seg. Paret har vært sammen i to år.

Avisen Sunday People hevdet at det var Clooney, som ikke har vist seg offentlig sammen med Kiebler på over tre måneder, som tok avgjørelsen om at forholdet var over. Men nå har det derimot kommet frem nye opplysninger.

Venner av Kiebler hevder at forholdet tok slutt fordi Clooney ikke ville roe ned karrieren og stifte familie.

- Det var Stacy som gjorde det slutt. Hun ønsker å en dag få barn og familie. Hun vet hva George tenker om det. De snakket om det og gjorde det slutt for flere uker siden, sier en kilde til avisen The Mirror.

Clooney har hatt en hel drøss av vakre kjærester og ble lenge sett på som Hollywoods mest attraktive ungkar.

Men etter at han skilte seg fra skuespilleren Talia Balsam (54) i 1993 skal filmstjernen ha sverget på å aldri gifte seg igjen. Clooney har også tidligere uttalt seg negativt til tanken om barn.

- Jeg har alltid visst at det å bli pappa ikke er noe for meg. Det er en stor og viktig oppgave å få barn og det må være førsteprioritet. For meg er jobben min prioritet, sa Clooney til Australia Daily Telegraph i 2011. 

Clooneys talsperson ville i går kveld ikke kommentere ryktene om at paret har gjort det slutt.

LES OGSÅ:  Har de gjort det slutt? Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer