Christina Aguilera:

- Det var hjerteskjærende

Sangfuglens eks-kjæreste var homofil.

VONDT MINNE: Christina Aguilera fikk hjerte knust da hun fant ut at kjæresten var homofil. Foto: NTB Scanpix
VONDT MINNE: Christina Aguilera fikk hjerte knust da hun fant ut at kjæresten var homofil. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og hør): Det hadde lenge vært stille rundt popstjernen Christina Aguilera (37) da hun i januar viste seg offentlig igjen for første gang på et halvt år.

Da dukket «Genie in a Bottle»-sangeren og forloveden Matthew Rutler (32) opp på den røde løperen på motevisningen til Stella McCartneys (46) nye vårkolleksjon i Los Angeles.

To måneder senere skaper den talentfulle artisten overskrifter igjen.

Saken fortsetter under bildet.

TILBAKE: Da Christina og forloveden viste seg sammen på rød løper i januar hadde hun holdt seg unna rampelyset i et halvt år. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: Da Christina og forloveden viste seg sammen på rød løper i januar hadde hun holdt seg unna rampelyset i et halvt år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Christina gjestet sesongpremieren av TV-showet «Untucked» åpnet hun opp om en gammel romanse som hadde knust hjertet hennes.

I låten «Infatuation» fra 2002 synger tobarnsmoren om forbudt kjærlighet og en besettelse hun hadde over en tidligere elsker fra Latin Amerika.

Til publikum avslørte Aguilera at eks-kjæresten, som hun valgte å ikke røpe navnet på, viste seg å være homofil.

- Det var hjerteskjærende for jeg fant ut at han spilte på det andre laget, ikke på mitt, delte hun, ifølge People.com.

- Han kommer til å se dette, og det vil gjøre ham sint, skjøt en av de andre gjestene inn.

- Jeg håper det, svarte Aguilera, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Disset musikkprodusent

Dette er ikke første gang Christina Aguilera henger ut en mann hun føler seg urettferdig behandlet av i en av låtene sine.

På albumet «Back to Basics» fra 2006 har musikeren en sang kalt «F.U.S.S» som står for «Fuck You Scott Storch». Plateprodusenten Storch og Aguilera hadde tidligere jobbet sammen på en rekke låter, og han produserte albumet hennes «Stripped» i 2002, men duoen falt senere ut med hverandre, skriver People.

37-åringen, som blant annet skrev låtene sammen «Fighter» og «Can’t Hold Us Down» med Storch, la til at forholdet deres i dag er «en brent bro» og at hun har «gått videre uten ham musikalsk».

Saken fortsetter under bildet.

EKS-MANNEN: Her er Christina sammen med eks-mannen Jordan Bratman som hun var gift med i seks år. Bildet er tatt i 2007. Foto: NTB Scanpix
EKS-MANNEN: Her er Christina sammen med eks-mannen Jordan Bratman som hun var gift med i seks år. Bildet er tatt i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre ga Aguilera unge lovende råd om hvordan de kan holde hodene hevet i den vanskelige underholdingsbransjen, selv når det blåser som verst.

- Fortsett å leve. Jeg blir inspirert av alt jeg ser i dag. Vi har alle vært gjennom en reise, og jeg er sikker på at alle har opplevd smertefulle ting og tøffe kamper. Og jeg tror det er veldig relevant. For meg er det en del av musikken og hvor jeg kommer fra.

- Jeg skrev «Fighter» etter at en gutt utnyttet meg. Dere kan bare forestille dere hvordan det var å vokse opp i denne bransjen som ung med en rekke eldre menn og uærlige mennesker rundt seg. Det var hardt, forklarte hun, ifølge People.

Siden 2010 har Christina vært sammen med Matthew Rutler. Paret forlovet seg på Valentines Day i 2014 og fikk datteren Summer Rain (3 1/2) et halvt år senere.

Før hun innledet et forhold med Rutler var hun i seks år gift med Jordan Bratman (40) som hun har sønnen Max Liron (10) med.

LES OGSÅ: - De gjorde det slutt i skjul

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer