- DET GJORDE MEG INGENTING Å GÅ: Etter bare knappe to uker på «Paradise Hotel», måtte Jeanette Alexandra Sundt forlate realityserien. Foto: TV3
- DET GJORDE MEG INGENTING Å GÅ: Etter bare knappe to uker på «Paradise Hotel», måtte Jeanette Alexandra Sundt forlate realityserien. Foto: TV3Vis mer

- Det var himla deilig å ryke ut

Jeanette orket ikke et sekund lenger med de «forferdelige menneskene» i Paradise Hotel...

SEHER.NO:  Etter bare knappe to uker på «Paradise Hotel» var det denne gangen Kristiansands-jenta Jeanette Alexandra Sundt (26) som måtte forlate skandalehotellet. Men selv synes hun det var helt greit, og tok det med godt humør. I etterkant av utstemningen uttalte hun at de andre deltagerne var «unge og dumme».

-  Det var himla deilig å ryke ut. Jeg hadde ikke orket et sekund mer med de forferdelige menneskene der. Hele stemningen var veldig trykkende. Alle har vært unge og dumme, det har jeg selv vært en gang. Men medmenneskelighet og det å være åpne for hvordan andre har det, den genuine respekten for enkeltmenneskets behov, ble i stor grad overskygget av alkohol og moro, tordner Jeanette til Seher.no.

Og:

- Det gjorde meg ingen ting å gå. Jeg var meget godt forberedt på det.

Og Jeanette ble ikke fornærmet over stempelet som vulgær i forbindelse med exiten fra luksushotellet i Mexico.

- Nei, jeg kunne ikke fått en større kompliment i hele mitt liv. De skjønte tegninga, og det var ikke noe som kunne gledet meg mer. Men uttrykket stemmer ikke med meg som person. Min fritalenhet var et resultat av hvordan jeg oppfattet dem. Jeg fikk inntrykk av at det sånn generelt hadde vært mye sexprat i forkant av min ankomst, så jeg tenkte jeg skulle sette de på plass og se om de var så forbanna interessert i å snakke om sex som de sa, forklarer hun til Seher.no.
 
Jus-studenten tok «Paradise Hotel»-deltakerne med storm, da hun først sjekket inn i TV3s skandaleombruste realityserien. Med sitater som at hun håpet på å «skjenke og utnytte» reality-kollegaen Emil Løvstad, og «Jeanette - the best a man can get», satte hun raskt preg på livet inne på hotellet. Men noen «utnytting» av noe slag ble det likevel ikke.
 
- Jeg klina ikke med noen der inne en gang, om det fremstår at gutta ikke ville kline med meg, så er det jammen meg gjensidig altså. Det var ikke det som var greia mi med å være med der. 

Kristiansands-jenta har tidligere uttalt at hun var med for opplevelsen, og ikke pengene. Men i etterkant føler hun hun ikke at hun sitter igjen med så mange minneverdige opplevelser rikere.

- Jeg har ikke sett så mange av episodene. Jeg synes det ble fryktelig kjedelig. Det ga meg ingenting. Jeg var ute etter den bizarre psykiske opplevelsen og utfordring som ligger i å være med på noe sånt. Og Paradise må jo være det mest ekstreme. Farmen, hvor interessant er det da liksom, å slakte en gjeng med griser? Nei, jeg vil mye heller slakte grisegutter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Tror ikke dette ødelegger karrieren