STJERNEVENNER: Harald Zwart storkoste på premieren til sin nye film «Karate Kid» i Los Angeles sammen med Will Smith og skuespilleren Taraji P. Henson. Will Smith er en av produsentene på den nye filmen. Foto: All Over Press
STJERNEVENNER: Harald Zwart storkoste på premieren til sin nye film «Karate Kid» i Los Angeles sammen med Will Smith og skuespilleren Taraji P. Henson. Will Smith er en av produsentene på den nye filmen. Foto: All Over Press Vis mer

- Det var helt uvirkelig

Harald Zwart dro rett fra «Karate Kid»-premiere til privat stjerne-nachspiel.

SEHER.NO:  Harald Zwart hevder han måtte klype seg i armen etter alle de positive reaksjonene på hans nyeste film «Karate Kid».

Tom Cruise og Eddie Murphy var blant stjernene som ifølge Zwart etter filmen kom bort og roste hans nyinnspilling av hit-filmen fra 80-tallet.

Men stjernefesten sluttet ikke etter at filmen over for Zwart og kona Veslemøy.

Etter å ha pratet med musikk-legenden Quincy Jones i salen, var nemlig ekteparet og kunstneren Marianne Aulie blant de som ble invitert på nachspiel hjem til ham.

- Det var helt uvirkelig. Mannen er jo en legende, men en utrolig sympatisk og sjenerøs person. Han er utrolig kunnskapsrik, og Quincy og Veslemøy satt og diskuterte musikk og politikk til langt på natt, sier han til VG.


Zwart innrømmer at det er en spesiell følelse å få ros fra filmkjendiser for sin nye film - som har Will Smiths sønn Jaden (11) i hovedrollen.

- Jeg  må klype meg selv litt i armen når jeg hører folk rundt meg juble flere ganger i løpet av filmen, og jeg vet at de som jubler er store stjerner, sier han til VG.

«Karate Kid» har norsk premiere 13. august.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TV-stjerne arrestert