- Det var helt uvirkelig!

Kristin Krohn Devold ble sjokkert over å komme til finalen i «71 grader nord».

I FINALEN: Neste mandag er det finale i kjendisutgaven av «71 grader nord», hvor Cato Zahl Pedersen, Kristin Krohn Devold og Harald Martin Brattbakk skal kjempe om tittelen «Norges tøffeste kjendis».  Foto: TVNorge
I FINALEN: Neste mandag er det finale i kjendisutgaven av «71 grader nord», hvor Cato Zahl Pedersen, Kristin Krohn Devold og Harald Martin Brattbakk skal kjempe om tittelen «Norges tøffeste kjendis». Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: Mandag måtte Stig Kjos (33) forlate kjendisutgaven av «71 grader nord» etter å ha tapt en nervepirrende duell med Cato Zahl Pedersen (51) og Kristin Krohn Devold (48).

Dermed blir «Ungkaren»-stjernen heller ikke å se i neste ukes store finale på TVNorge.

De tre kjendisene som mandag 10. mai skal kjempe om tittelen «Norges tøffeste kjendis», er da tidligere fotballstjerne Harald Martin Brattbakk (39), som vant frikort-konkurransen i forrige episode, samt Cato Zahl Pedersen og Kristin Krohn Devold.

Og til Seher.no innrømmer Krohn Devold at det var veldig stort, og litt overraskende, å komme til finalen i konkurransen.

- Det var helt uvirkelig faktisk. Det hadde jeg egentlig ikke trodd, men det var jo veldig gøy. Den turen vi gikk mandag var en av de flotteste turene vi gikk og definitivt en av de største opplevelsene, sier hun til Seher.no.

Ifølge 48-åringen, som jobber som generalsekretær i Den Norske Turistforeningen, hadde hun ikke noen forhåpninger om å nå så langt.

- Nei, for å være helt ærlig hadde jeg aldri trodd jeg skulle nå så langt som jeg gjorde, humrer hun.


I finalen neste uke blir kjendisene testet på hurtighet, oppfinnsomhet og kommunikasjonsevner. De skal også løse fire forskjellige oppgaver før tre finalister blir til to, og to deretter blir én. 

Kristin innrømmer imidlertid at hun ikke hadde tenkt så mye på hvordan en eventuell finale ville bli.

- Jeg var egentlig utrolig fornøyd lenge før vi kom til det punktet. Det har vært en helt fantastisk tur og opplevelse,  forteller hun.

Også Cato og Harald Martin synes det har vært berikende å få muligheten til å være med helt frem til Nordkapp.

- Denne ekspedisjonen er den hyggeligste jeg har vært på. Det har vært sprøtt, koselig og hardt, sier Cato til TVNorge. 

Se finalen i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge mandag 10. mai kl. 20.30!Se Seher.nos tv-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg visste ikke hvem han var