ADPOTERT: Robinsonekspedisjonens  Marita Edquist ble adoptert somspedbarn. Foto: Sølve Hindhamar / Seher.no
ADPOTERT: Robinsonekspedisjonens Marita Edquist ble adoptert somspedbarn. Foto: Sølve Hindhamar / Seher.noVis mer

- Det var helt utrolig

"Robinson"-Marita møtte sine biologiske foreldre som 18-åring.

SEHER.NO: Sandefjordsjenta Marita Edquist (26) - som tok Robinson-rekord da hun ble stemt ut hele tre ganger - har møtt mange utfordringer i sitt liv. Men å møte den biologiske familien sin som 18-åring er det lite som kan måle seg med.

- Da jeg ble adoptert fra Korea tre måneder gammel, fikk jeg med mange papirer om min biologiske familie. Det gjorde det enklere å spore dem opp. Da jeg var 17 år tok mine adoptivforeldre og jeg kontakt med Verdens Barn i Oslo, som kontaktet adopsjonsbyrået i Korea for oss. Mandag etterpå fikk vi svar. Det var helt utrolig, forteller Marita til Her og Nå.

Etter det første møtet har Marita besøkt familien i Sør-Korea 10-12 ganger, og på en av turene ned tok hun med seg en venn fra Sandefjord.

- Jeg introduserte ham for søsteren min - og det møtet gjorde noe med ham. I vår reiste han tilbake og fridde til henne. Nå er planen at hun skal komme til Trondheim hvor kompisen min bor. Jeg sa til kompisen min, at hvis du gifter deg med henne - så får du med meg på kjøpet.

"Robinsonekspedisjonen" ser du søndager kl 20.00 på TV3.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke så dum