- Det var helt utilgivelig

Venke Knutson skammet seg så mye over sin egen oppførsel, at hun skrev en sang om den pinlige opplevelsen.

SEOGHØR.NO: I høst viste Venke Knutson (35) nye ferdigheter på parketten i «Skal vi danse». De siste månedene har Knutson skrevet musikk for andre artister, men nå fokuserer hun igjen på sin egen karriere.

- Hvis jeg tør så kommer det egne ting fra meg snart, sier Knutson da Seoghør.no møtte henne på Moods-visning fredag kveld.

SKAMMET SEG: Venke Knutson har skrevet en sang om å skamme seg etter at hun tutet på et begravelsesfølge. Her er hun på Moods-motevisning fredag kveld. Foto: FameFlynet Norway
SKAMMET SEG: Venke Knutson har skrevet en sang om å skamme seg etter at hun tutet på et begravelsesfølge. Her er hun på Moods-motevisning fredag kveld. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Skammet seg

Den søte artisten blir inspirert av ting som skjer i hverdagen og en spesiell hendelse fikk Venke til å skrive en sang om å skamme seg.

- Her om dagen skrev jeg en sang om å skamme seg, for jeg skammer meg så veldig over ting jeg hadde gjort. Vet du hva jeg gjorde? Jeg tør nesten ikke si det, men jeg tutet på et begravelsesfølge. Helt utilgivelig! Jeg tenkte ikke og i et sekund tutet jeg. Så tenkte jeg dette må jeg bare skamme meg litt over, sier Knutson.

- Musikken forandrer seg

Hverdagen hjemme med barna og ektemannen Thomas Wold preger også Knutsons musikk. Etter at hun ble mor til Vilma (5) og Villas (3) må hun være mer strukturert når hun jobber.

- Før kunne jeg sitte oppe hele natten med rødvin og gitar og gå i studio klokken tre om natten hvis jeg ville det. Nå må jeg være kreativ mellom åtte og fire og være edru når jeg henter i barnehagen.

LIVET FORANDRET SEG: Etter at hun ble mor har livet og sangene fått et annet fokus. Her er Venke med datteren Vilma som i dag er fem år gammel. Foto: NTB SCANPIX
LIVET FORANDRET SEG: Etter at hun ble mor har livet og sangene fått et annet fokus. Her er Venke med datteren Vilma som i dag er fem år gammel. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

For tre år siden gikk artisten gjennom en vanskelig tid da sønnen Villas ble født med en alvorlig hjertefeil.

- Allerede den første dagen hørte legene en bilyd i hjertet. Mange barn har det uten at det er noe galt, så vi engstet oss ikke veldig. Men det viste seg altså at Villas hadde et stort hull i hjertet, har Knutson sagt i et intervju med Hjemmet.

DANSELØVE: I høst deltok Knuston i TV 2-programmet «Skal vi danse» sammen med partner Egor Filipenko.  Foto: FameFlynet Norway
DANSELØVE: I høst deltok Knuston i TV 2-programmet «Skal vi danse» sammen med partner Egor Filipenko. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

De nære ting

Siden den gangen har Villas blitt friskmeldt av legene. 34-åringen forteller at hun liker å kombinere rollen som tobarnsmor og artist. Og de små nære tingene har også fått en mer sentral plass i sangene ettersom Venkes liv har forandret seg.

-  Det blir litt mer skriverier om å ta seg tid til ting, ikke haste seg gjennom livet, men huske å stoppe opp og sitte litt sammen.

LES OGSÅ: Vil ikke ha flere barn