OPP NED: Den australske heten ble for mye for Hugh Jackman, som besvimte under en av ridescenene i "Australia". Foto: AFP/Getty Images
OPP NED: Den australske heten ble for mye for Hugh Jackman, som besvimte under en av ridescenene i "Australia". Foto: AFP/Getty ImagesVis mer

- Det var helt ufattelig varmt

Hugh Jackman besvimte på "Australia"-settet.

SEHER.NO: Selv "verdens mest sexy mann" - Hugh Jackman (40) må gi tapt mot naturens krefter.

Under innspillingen av storfilmen "Australia" i sommer, ble nemlig den australske temperaturen så høy at flere av skuespillerne kollapset.

Og ifølge filmmachoen var han den aller første som gikk rett i bakken, skriver Contactmusic.com.

- Det var uheldigvis den første dagen vi var ute på location, noe som kanskje ikke var den mest macho måten å starte på, særlig fordi vi var ute i Outbacken og det var mange av de "virkelige folka" som var der, sa Jackman under en pressekonferanse for filmen nylig.

Det var under en scene der superstjernen red hesten sin, at han plutselig befant seg i en uventet stilling.

- Det var helt ufattelig varmt og vi skulle filme en svær scene der kyrene drives gjennom Darwin. Jeg ventet på at hesten min skulle bli klar, og en halvtime senere spurte jeg om vi skulle filme snart for jeg var iferd med å bli veldig varm i ullskjorten, skinnbuksene og allværsjakka jeg hadde på meg, men hesten min var så redd alle paraplyene, så det tok tid, sier han.

Og før Jackman visste ord av det, hang han ut av sadelen.

- Plutselig kjente jeg en hånd på ryggen min og spurte "hva er det du gjør?", svaret jeg fikk var "hva jeg gjør mate? Hva er det du gjør? Du ligger i 45 graders vinkel på en hest". Noen av statistene holdt meg oppe, humret skuespilleren.

"Australia", som har Norgespremiere 2. juledag, er regissert av Baz Luhrmann, mannen bak storfilmer som "Moulin Rouge" og "Romeo & Julie".

I tillegg til Jackman har også Nicole Kidman en av hovedrollene i filmen, som ventes å bli en enorm suksess.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Kan bevise at han ikke er homo!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.