- Det var helt sjeleknusende flaut

«Norske talenter» og «Idol»-programlederen Stian Blipp sjokkerer uvitende gjester etter toalettbesøk. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den kommende «Idol»-programlederen Stian Blipp viser fram hva TV-seerne kan forvente seg når talentkonkurransen er tilbake til våren.

I torsdagens episode av «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2 får vi kjenne på hele følelsesspekteret i det Blipp tar plass utenfor toalettdøren på et kjøpesenter.

Når besøkende på toalettet kommer ut døren, står Blipp klar og spør hvordan det gikk - akkurat som han ville gjort etter «Idol»-audition eller på «Norske talenter».

Flere av de toalettbesøkende blir fullstendig sjokkert av det som skjer, og kan ikke tro at det er et kamera utenfor døren. Men Blipp tror ikke noen ble sinte.

- Jeg tror ikke folk fikk tid til å bli sinte, men noen opplevde det nok som litt irriterende å få et kamera midt i ansiktet på vei ut fra do. Etter et toalettbesøk føler man seg kanskje litt sårbar, samtidig som man noen ganger føler seg et par kilo lettere selvsagt, sier han.

Flaut var det derimot for programlederen.

- Det var helt sjeleknusende flaut, særlig samtalene med folk før de skulle inn på toalettet. Å spørre folk hva de skulle gjøre på do, var ganske pinlig, ikke minst fordi folk var urovekkende ærlige om hva de skulle der inne.

Se det morsomme klippet øverst i saken!

«Torsdag kveld fra Nydalen» sendes torsdager klokken 21.40 på TV 2. Se vår store TV-guide her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Synger ut om tisseangsten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer