- Det var helt magisk

Knappe to år etter skilsmissen er «Mine beste år»-yndlingen lykkelig gift igjen.

MANN OG KONE: Fire måneder etter forlovelsen giftet Danica McKellar seg med sin Scott Sveslosky. Foto: REX/Picture Perfect/All Over Press
MANN OG KONE: Fire måneder etter forlovelsen giftet Danica McKellar seg med sin Scott Sveslosky. Foto: REX/Picture Perfect/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I helgen giftet barnestjernen Danica McKellar (39) seg med advokaten Scott Sveslosky i en romantisk seremoni på Hawaii.

Brudeparet utvekslet sine bryllupsløfter foran 25 nære venner og familie.

- Det var helt magisk. Vi giftet oss klokka 06.30 i soloppgangen. Værvarselet spådde regn, men det kom ikke en eneste dråpe fra himmelen. Sola tittet over fjelltoppene akkurat i det jeg gikk ned midtgangen med foreldrene mine på hver sin side, forteller hun til People.com.

I februar i fjor skilte Danica seg fra komponisten Mike Verta, som hun har sønnen Draco (4) med, og halvannet år senere forlovet hun seg med sin nåværende ektemann.

- Min fantastiske kjæreste og jeg har forlovet oss, avslørte hun på Twitter i juli og viste samtidig frem en diger diamantring.

Sveslosky har sønnen Hunter (10) fra et tidligere forhold.

EKSMANNEN: Her er McKellar med eksmannen Mike Verta i sitt første bryllup i 2009 på hennes hjemsted La Jolla i California.
EKSMANNEN: Her er McKellar med eksmannen Mike Verta i sitt første bryllup i 2009 på hennes hjemsted La Jolla i California. Vis mer

 

Se Danica McKellar, som Winnie Cooper, får sitt første kyss av Fred Savage, som Kevin Arnold, i suksess-serien «Mine beste år».

LES OGSÅ: Carola avslører sitt hemmelige forhold til en annen kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer