«71 grader nord»:

- Det var helt krise

Søndag måtte den første deltakeren reise hjem fra realityprogrammet.

RØK UT: Søndag røk første deltaker ut fra «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: Matti Bernitz / Discovery
RØK UT: Søndag røk første deltaker ut fra «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: Matti Bernitz / Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 14. sesongen av seersuksessen «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» er godt i gang, og i søndagens episode måtte den første deltakeren pakke sekken og reise hjem.

SVINGE SEG: Den relativt nysingle komikeren Trine Lise Olsen ankom rød løper med 71 grader nord-vennene Fetisha Williams og Silje «Bendik» Halstensen. Men noen «hot girl summer» hadde hun ingen planer om! Video: Rød Løper Vis mer

Influenser Fetisha Williams (29) trakk seg fra etappen over Folgefonna, og ble derfor automatisk merket. I utslagskonkurransen møtte hun komiker Jørgen Evensen (31) fra lag Lindesnes, og de to skulle kjempe om å raskest mulig bygge et tårn, samtidig som de balanserte tårnet med foten.

Komikeren trakk til slutt det lengste strået, og Williams ble derfor første deltaker til å forlate programmet.

- Det er alltid kjipt å ikke vinne, sier en skuffet, men fortsatt smilende, Williams i episoden.

Overfor Se og Hør kan hun imidlertid avsløre at hun var på vei ut fra konkurransen lenge før hun faktisk røk ut.

RØPER LITT: Fetisha Williams er vært svært hemmelighetsfull rundt hvem som har kapret hjertet hennes, men nå letter hun litt på sløret. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

- Helt krise

- Jeg har ikke fulgt med i det hele tatt. Jeg orker ikke se på meg selv, jeg ser så jævlig ut liksom. Jeg har sett to episoder og det holder, ler Williams.

På spørsmål om hun angrer på at hun trakk seg fra etappen - da den likevel ble avbrutt etterpå - er hun rask i sitt svar.

- Nei, jeg angrer ikke i det hele tatt. Det var helt krise, jeg hadde ikke sjans. Også var jeg veldig glad for at de valgte å avbryte etappen fordi da hadde jeg rett - det var sjukt å gjøre. Jeg var så redd og følte hele tiden at vi var i livsfare. Allerede fra vi gikk fra camp tenkte jeg at dette var feil.

Når det kommer til selve utslagskonkurransen forsikrer hun imidlertid om at hun gjorde alt hun kunne.

TRIST AVSKJED: Nok en deltaker ryker ut fra «Camp Kulinaris», og Fetisha Williams mottar en helt spesiell gave. Video: Rød Løper / TV3 Vis mer

- Jeg var veldig sliten og tenkte: «dette klarer jeg ikke», men det er noe med det å gi alt og ryke ut på en verdig måte. Jeg ville ikke ryke med vilje fordi jeg ville ikke sløse bort tiden til folk - men faen hvor jeg tapte da, ler hun høyt.

- Jeg trodde jeg vant og var sikker på at jeg var videre, men det var ikke jevnt i det hele tatt - han knuste meg. Jeg fikk latterkrampe da jeg innså det.

- Kranglet hele tiden

Williams var en del av lag Nordkapp sammen med Christian Brennhovd (22), Line Andersen (49), Fritz Aanes (44), og Vegard Ylvisåker (43) - noe hun omtaler som «testo-gjengen».

- For å være helt ærlig ville jeg ikke hatt noen annen gjeng, jeg tror ikke jeg hadde gjort det så bra uten dem, hyller hun lagkameratene sine - selv om det på skjermen av og til kan gå en kule varmt.

SJOKK: Da vi torsdag kveld var på premieren til «71 grader nord kjendis», får vi vite at dronning Elizabeth er død. Slik reagerte kjendisene. Reporter: Thea Hope. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

- Man kan si hva man vil om Fritz, men han er veldig motiverende og hjelpsom. Jeg tror ikke jeg hadde klart meg på det andre laget, jeg trengte alle musklene jeg kunne få, fleiper 29-åringen.

Allerede dag én fikk deltakerne ulike «roller» i gruppen, og som de to yngste ble Williams og Brennhovd referert til som «barna i baksetet».

- Jeg og Christian kranglet hele tiden, men med kjærlighet. Jeg ville ikke hatt det på noen annen måte, påpeker hun og legger til at de er kjempegode venner i dag.

Trakk seg

Selv om influenseren var den første til å forlate programmet var det ingen selvfølge at hun skulle komme så langt som hun gjorde.

VENNER: TV-kjendis Vegard Ylvisåker og realityprofil Cristian Brennhovd deltok nylig sammen på «71 grader nord kjendis», så da Discovery+ inviterte til høstlansering, hadde Ylvis latt seg style av bortreiste Brennhovd. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg trakk meg egentlig under den første etappen, avslører hun overfor Se og Hør.

- Jeg kjente bare at dette går ikke. Vegard måtte bære meg til Lindesnes, så jeg trakk meg den kvelden. Men så våknet jeg dagen etterpå og ombestemte meg.

Når hun nå ser tilbake på opplevelsen forteller hun om mange fine mennesker og minner, men det ser ikke lovende ut for et mulig «71 grader nord»-comeback.

- Jeg hadde ikke gjort det for dobbel lønn, det er sånn jeg ser på det. Jeg er mer en «glamping»- og rødvinsjente.

LES OGSÅ: Konfrontert med romanserykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer