TV-DRAMATIKK: Triana Iglesias' dansepartner Tobias Karlsson, fikk skuldereren ut av ledd tre ganger under lørdagens "Skal vi danse". Foto: SCANPIX
TV-DRAMATIKK: Triana Iglesias' dansepartner Tobias Karlsson, fikk skuldereren ut av ledd tre ganger under lørdagens "Skal vi danse". Foto: SCANPIXVis mer

- Det var helt jævlig vondt!

"Skal vi danse"-deltageren snakker ut om TV-dramaet.

Se Tobias Karlsson snakke ut om "Skal vi danse"-uhellet nederst i saken!

SEHER.NO: Det ble dramatisk under lørdagens "Skal vi danse", da Triana Iglesias' (27)dansepartner Tobias Karlsson fikk skulderen ut av ledd i et løft i parets samba. Rett etterpå løp Triana inn på presserommet og ropte: "Hvor er Tobias?".

- Jeg holdt på å begynne å gråte, sa Triana til Seher.no i pausen av showet om det øyeblikket der Tobias stormet ut av salen.

Hovedpersonen selv, Tobias, innrømmer at det var et slag i trynet å bli skadet på en slik måte midt i et direktesendt TV-program.

- Det var jævlig vondt! forteller han til et samlet pressekorps etter å ha tatt seg tilbake til TV 2-studioet i Nydalen etter et kjapt besøk hos legen.

Trianas dansepartner måtte nemlig til legevakten for en sjekk, der det blant annet ble konstatert at han hadde fått skulderen ut av ledd tre ganger under dansen. Likevel kom han tilbake til utstemmingen, der de to sikret videre deltakelse i det populære programmet.

- Armen min gikk ut av ledd tre ganger under sambaen. Så jeg prøvde å trekke den tilbake like mange ganger. Så satt den bom fast. Det var vondt, vondt, vondt. Skal jeg prøve med deg, sånn at du ser hvor vondt det gjør? smiler Tobias til Seher.no.

På legevakta tok de seg raskt tid til TV 2-danseren. Det ble blant annet tatt røntgen av svenskens skulder. Beskjeden etterpå var derimot ikke akkurat oppløftende.

- Legen sa at jeg bør hvile seks uker, men da sa jeg bare "kødder du med meg? Jeg skal danse i morgen!". Jeg kan ikke løfte så mye nå, men gi meg en uke så skal du nok se at jeg danser tango.

- Er du redd for at du må trekke deg fra "Skal vi danse" hvis du skulle finne ut at skulderen hemmer deg for mye framover?

- Jeg skal ikke trekke meg, the show must go on. Helt til noen sender meg hjem! Jeg gir meg ikke her. Ikke før armen faller av.

STEM: Om du synes synd på Triana, kan du trøste henne ved å stemme henne oppover på SOLs kremtoppen.

Se video med Triana her (saken fortsetter under videoen):

[obj:media:8048]Triana Iglesias ga lørdag kveld raskt uttrykk for bekymring i forhold til dansepartnerens skade.

- Jeg er kjempelei meg, men jeg merket det under dansen, og tror det skyldes et løft. Men vi klarte å gjennomføre. Han hadde svært vondt etterpå. Jeg er veldig bekymret, men holdes oppdatert av TV 2. Jeg er jo blitt glad i ham, han er blitt en god venn - og jeg håper han kommer tilbake frisk og rask, sa hun til Seher.no.

Tobias er svært glad for de støttende ordene fra glamourmodellen.

- Jeg og Triana har fått et veldig tett forhold, vi har blitt veldig gode venner - og ikke bare dansepartnere. Det føles som at jeg møter en venninne hver gang vi møtes i treningslokalet. Hun er bare så søt, og med et så stort hjerte. Hun er helt fantastisk, forteller han.

"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30.

Har du et tips om stjernene fra "Skal vi Danse"? Tips oss på seher@seher.no, eller ring 93076767.

LES OGSÅ: - Det blir godt å få mamma hjem
 
Se videointervjuet med Tobias Karlsson her:[obj:media:8051]