REISTE FRA BARNA: - Det var jævlig tungt, men når man er oppe i det er det heldigvis så mye som skjer. Jeg klarer uansett nesten ikke prate om det uten at jeg knekker sammen, sier Lene Hansen til Seher.no. Foto: TVNorge
REISTE FRA BARNA: - Det var jævlig tungt, men når man er oppe i det er det heldigvis så mye som skjer. Jeg klarer uansett nesten ikke prate om det uten at jeg knekker sammen, sier Lene Hansen til Seher.no. Foto: TVNorgeVis mer

- Det var helt jævlig tungt

Reality-deltageren er nær ved å knekke sammen når hun snakker om det.

SEHER.NO: "71 grader nord" er i  full gang, og de ti deltagerne har med det - på TV - startet ferden mot Nordkapp. Én av dem er trebarnsmoren Lene Hansen (26), som ser tilbake på turen som noe helt spesielt.

- Det har egentlig vært en helt vanvittig opplevelse for min del. Det har vært utfordringer på det sinnssyke plan, så det har vært både positive og negative opplevelser. Det negative er først og fremst at man kanskje ikke helt taklet de tingene man trodde man skulle takle, sier hun til Seher.no.

Noe av det verste ifølge den 26 år gamle Tromsøjenta var det faktumet at hun måtte reise fra sine barn, som er åtte, fire og ett og et halvt år gamle.

- Å reise fra barna var det aller tyngste. Det var både sørgmodig og helt jævlig. Man skuffer dem så veldig, det er vanskelig å beskrive den følelsen det er å dra fra dem sånn at de får det vondt, forteller hun.

Så ille var det, at Lene tydelig får tårer i øynene når hun forsøker ¨å legge ord på det. Selv legger hun heller ikke skjul på akkurat det.

- Det var jævlig tungt, men når man er oppe i det er det heldigvis så mye som skjer. Jeg klarer uansett nesten ikke prate om det uten at jeg knekker sammen. Heldigvis har de en far som trøstet dem da jeg var borte.

Lene Hansen fikk ikke snakke med barna sine én eneste gang under ferden mot Nordkapp. Derfor var det også helt ubeskrivelig for henne å møte dem igjen da turen var over. 

- Det var litt surrealistisk, egentlig. Det var ikke lang tid det var snakk om, men likevel, når det er dine egne unger så har det seg sånn at de er i hodet ditt hele tiden. Når jeg så dem igjen... Hva skal man si? Da vet man hva man lever for, for å si det på den måten. Det var ufattelig deilig, innrømmer "71 grader nord"-deltageren.

To episoder er sendt av "71 grader nord". Fire personer skal merkes før noen må forlate teamet, og så langt er det klart at Trine Alsgaard (40) og Jan Tore Richenberg (40) blir nødt til å konkurrere om å beholde plassen sin om under to uker.

"71 grader nord" ser du på TVNorge mandager klokka 20.30.

Har du et tips om "71 grader nord"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her
, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her er 71 grader Nord-kjendisene