Hillary Clinton:

- Det var helt forferdelig

Hillary Clinton, som er jussutdannet, ble knust av Kim Kardashian i quiz om lover og regler.

SLIPPER SERIE: Hillary Clinton møter flere kjente kvinner i sin nye dokumentarserie. Foto: REUTERS/Chris Keane/NTB.
SLIPPER SERIE: Hillary Clinton møter flere kjente kvinner i sin nye dokumentarserie. Foto: REUTERS/Chris Keane/NTB. Vis mer
Publisert

I september kommer Hillary Clinton (74) og datteren Chelsea (42) ut med ny dokumentarserie sammen.

Serien, som skal sendes eksklusivt på Apple TV+, heter «Gutsy» og vil i løpet av åtte episoder møte flere banebrytende kvinner, skriver People.

I sniktitten på serien får vi blant annet se mor og datters møte med realitystjernen Kim Kardashian (41). Og møte gikk slett ikke som forventet for Hillary.

TILBAKE: Endelig er «Industry» tilbake på HBO, og også denne sesongen blir det mye fest og mye ligging. Video: Rød Løper Vis mer

Den tidligere amerikanske utenriksministeren, som lenge jobbet som advokat og professor innenfor juss, ble nemlig knust av Kardashian i en quiz om lover og regler.

- Jeg tror Kim hadde en urettferdig fordel, sier Hillary i traileren, før datteren, Chelsea, legger til:

- Kim har studert mer nylig enn deg.

GRÅTER: Kim Kardashian gråter i den nye traileren for den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashian» Vis mer

Etter flere runder med spørsmål, om alt fra bruk av dødelig makt, forskjellen mellom utpressing og ran, og når bruk av selvforsvar er tillatt, var scoren 11-4 i Kardashians favør.

I et intervju med People får den tidligere presidentkandidaten spørsmål om hvordan det føltes, og skal vi tro Hillary tok hun tapet tungt.

- Det var helt forferdelig! Men jeg ble så imponert av alt hun kunne, så jeg ville la henne skinne, sa ha hun lattermildt.

HOLOGRAM: Da Kim Kardashian West fylte 40, ga ektemannen Kanye West henne et hologram av den avdøde faren i presang. Video: Kim Kardashian / Instagram Vis mer

Kardashian på sin side studerer for tiden til å bli advokat. Det tok henne fire forsøk å bestå den viktige «baby bar» eksamen.

- Barna mine var til stede hver gang jeg fikk eksamensresultatene, så de så meg gråte. Da jeg fikk bestått på mitt aller siste forsøk så de meg gråte de beste lykketårene, forteller 41-åringen til Hillary og Chelsea i episoden.

LES OGSÅ: Utmattet etter feiring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer