HELT FORFERDELIG: Mina beskriver "Wipeout"-deltagelsen som "helt forferdelig, helt syk". Her er hun i full gang på den utfordrende konkurransebanen i Argentina.  Foto: TVNorge
HELT FORFERDELIG: Mina beskriver "Wipeout"-deltagelsen som "helt forferdelig, helt syk". Her er hun i full gang på den utfordrende konkurransebanen i Argentina. Foto: TVNorgeVis mer

- Det var helt forferdelig, helt sykt

Mina Hadjian mener hun dummer seg skikkelig ut i "Wipeout"....

SEHER.NO: Tidligere radioprofil Mina Hadjian (33) ble rikskjendis for sine frekke kommentarer og skandaløse opptredner gjennom sine ulike radioprogram.

Men skandalene førte etterhvert til oppsigelser.

Først fikk hun sparken fra P3 etter at hun kritiserte ledelsen og teknikerne på lufta. Kort tid etter det mistet hun også jobben i Radio Tango, etter at hun hadde banket i veggen med en 38 centimeter lang dildo, for så å gjøre narr av nok en sjef.

Det siste året har hun, sammen med blant andre Eli Hagen og Karita Bekkemellem, jobbet som programleder for talkshowet "Studio 5" på FEM, men snart blir hun også å se som en av kjendiskonkurrentene i TVNorges nye gameshow "Wipeout", som hadde premiere i forrige uke, skriver VG.

Og innspillingen av gameshowet ble langt verre enn Hadjian hadde trodd...

- Jeg syntes det hørtes gøy ut å gjøre sinnsyke ting på den andre siden av kloden, så jeg slo til. Det var helt forferdelig, helt sykt, men hei, Buenos Aires er den fineste byen jeg har vært i, sier hun til avisen.

Ifølge Mina dummet hun seg så mye ut under innspillingen, at hun føler hun har gjort bot for alle hun har dummet ut på radio.

- Hele greia er jo å se folk drite seg ut. Mange mener at jeg driter ut folk på lufta, så nå har jeg kanskje gjort litt bot ved å drite meg ut grundig selv, humrer hun.

"Wipeout" sendes på TVNorge mandager kl. 21.30!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg gråt i to dager