SJOKKERER: Rupert Everett er kjent for å være svært frittalende, og får nok mange Michael Jackson-fans på nakken med sine siste uttalelser.  Foto: All Over Press
SJOKKERER: Rupert Everett er kjent for å være svært frittalende, og får nok mange Michael Jackson-fans på nakken med sine siste uttalelser. Foto: All Over PressVis mer

- Det var heldig at han døde

Rupert Everett omtaler Michael Jackson som en "freak"...

SEHER.NO: Hollywoodskuespiller Rupert Everett (49) er kjent for å ikke holde ting inne.

Den frittalende stjernen har som regel svært få problemer med å ytre sine meninger, og nylig kom han med flere svært sjokkerende uttalelser i forbindelse med dødsfallet til Michael Jackson for snart én måned siden.

Ifølge skuespilleren, som også er en aktiv forkjemper for homofile, var det nemlig "heldig" at Jackson døde da han gjorde, skriver Daily Mirror.

Everett omtaler også Jackson som en "freak", og sammenligner han med rollefigurene i animasjonsfilmen "Shrek", som han selv har en av stemmene i.

- Han var en freak. Han så ut som en karakter hentet fra "Shrek". Han var en svart, som så ble hvit minstrel (sjokolade). Han ble korsfestet av retten da han ble beskyld for misbruk av barn - det drepte han, er blant det Everett skal ha sagt.

Men skuespilleren, som er kjent fra filmer som "My Best Friend's Wedding", "An Ideal Husband" og "The Next Best Thing", sluttet ikke der...

- Han personifiserte smerten og angsten til en svart mann i et slaveland. Vi har alle sett på mens han forandret seg fra svart til hvit. Han var et levende show, sier skuespilleren.

- Jeg tror det var heldig at han døde. Han skulle gjøre 50 konsertert i London. Det ville ikke ha spilt noen rolle hvor god eller dårlig han var. Han ville ikke greid å gjøre alle sammen og pressen ville ødelagt ham, sier Everett.
Før han følger opp med:

- Jeg ville kastet meg på dersom jeg fikk sjansen til å sove med Michael Jackson da jeg var 14.

Det er imidlertid ikke bare Jacko-fans Everett nå risikerer å få på nakken. For samtidig som han snakket om Jackson, dro han også inn ting om USAs president Barack Obama.

- Vi lever i veldig rare tider. Vi har Michael Jackson - en svart man, som ble hvit, og så har vi president Barack Obama, som er en halvt hvit mann, som nå har blitt svart. Det er helt fascinerende å se på, sier han.

Heldigvis presterte Everett i lirke inn noen halv-fornuftige uttalelser i intervjuet også.

- Man kan ikke skille musikken fra personen. Jeg tror hans liv - og død - er en viktig lærepenge. Jeg tror vi kommer til se slutten på kjendistilværelsen slik vi kjenner den. Showbusiness er intet ærlig yrke, sier han , og innrømmer at han skjønner folks fascinasjon med popkongen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Har Everett ødelagt ansiktet?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.