SLITER MED TEMPERAMENTET: Sean Penn er ikke fan av å bli fotografert. Her forsøker skuespilleren å unnslippe paparazzifotografene etter at han besøkte en kjendisrestaurant i Hollywood i august. Foto: All Over Press
SLITER MED TEMPERAMENTET: Sean Penn er ikke fan av å bli fotografert. Her forsøker skuespilleren å unnslippe paparazzifotografene etter at han besøkte en kjendisrestaurant i Hollywood i august. Foto: All Over PressVis mer

- Det var hat i øynene hans

Nok en gang klikket det for Hollywood-skuespilleren...

SEHER.NO: Skuespiller Sean Penn (49) har flere ganger havnet i trøbbel for sitt anstrengte forhold til pararazzifotografer, og senest i oktober ble han anmeldt for å ha angrepet en fotograf.

Mandag tok temperamentet igjen overhånd for "I am Sam"-skuespilleren.

Ifølge x17online var det da Penn, sønnen Hopper og en kamerat skulle forlate restauranten La Scala i Los Angeles mandag kveld, at det klikket for Penn da han oppdaget at det var fotografer på parkeringsplassen utenfor.

Ifølge en fotograf i bildebyrået x17online skal det ha kokt over for skuespilleren, som sprang bort til fotografene, spyttet på dem og ropte ukvemsord.

- Sean så ut som et villdyr med hat i øynene, og han var tydelig påvirket av alkohol da han ropte til fotografene. Han kom så nært at jeg luktet alkohol i ånden hans, og jeg ble sjokkert da jeg så at han satte seg bak rattet i bilen sin. Folk og barn i nærheten ble skremt av oppførselen hans, og det var som om de ikke klarte å forstå at dette dyret var en Oscar-vinnende skuespiller!

Ifølge nettstedet skal Penn selv ha kjørt fra restauranten, selv om vitner hevder det skal ha vært tydelig at skuespilleren var påvirket og knapt klarte å komme seg ut av parkeringsplassen...

Dette er ikke første gang den separerte 49-åringen har vært involvert i voldssaker. I 1987 måtte Penn sone en dom etter å ha slått en statist som forsøkte å ta et bilde av ham.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss påseher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901! 

LES OGSÅ: Falt for mye yngre modell