Liv Tyler:

- Det var hardt

Hollywood-stjernen Liv Tyler åpner seg i personlig Instagram-innlegg.

CORONASMITTET: Skuespiller Liv Tyler delte nylig på Instagram at hun nettopp hadde kommet ut av karantene etter å ha vært coronasmittet. Her avbildet i bryllupet til prinsesse Eugenie i 2018. Foto: Matt Crossick / AFP/ NTB
CORONASMITTET: Skuespiller Liv Tyler delte nylig på Instagram at hun nettopp hadde kommet ut av karantene etter å ha vært coronasmittet. Her avbildet i bryllupet til prinsesse Eugenie i 2018. Foto: Matt Crossick / AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coronapandemien herjer fremdeles verden over. I likhet med mange andre mennesker, pådro Hollywood-stjernen Liv Tyler (43) seg coronaviruset på tampen av 2020.

Tyler, som er datteren til rockeren Steven Tyler (72) fra Aerosmith, testet positivt på nyttårsaften. Det melder blant andre TMZ og People.

«Ringenes Herre»-skuespilleren måtte dermed gjennom en 14 dagers karantene, og kunne derfor ikke være sammen med sine tre barn Milo William (16), Sailor Gene (5) og Lula Rose (4).

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

Gjenforent

Nylig ble gjengen imidlertid lykkelig gjenforent. Dette delte stjernen gjennom et Instagram-innlegg med sine 2,4 millioner følgere. På bildet klemte Tyler, med munnbind, to av barna sine, liggende på en sofa.

Under bildet lød det blant annet:

«Gjenforent med de jeg elsker ... for noen to ville uker».

Videre fortalte Tyler om det skremmende møtet med coronaviruset.

«På den siste dagen i 2020 ble jeg helt utslått av sykdommen. Den kommer så fort som et tog. Deretter kom følelser som angst, skam og skyld. Hvem har du blitt smittet av? Og hvem har du kanskje smittet selv? Skremmende. Men heldigivs er resten av familien min ikke blitt smittet».

SMTTET: Liv Tyler delte nylig på Instagram at hun testet positivt for corona på nyttårsaften i fjor. Foto: Richard Shotwell / AP / NTB
SMTTET: Liv Tyler delte nylig på Instagram at hun testet positivt for corona på nyttårsaften i fjor. Foto: Richard Shotwell / AP / NTB Vis mer

43-åringen skal for øvrig ha fått en mild form for corona, men det skal likevel ha tatt på.

«Corona tuller med kroppen og hjernen din. Å være isolert i et rom alene i ti dager er hardt», skrev stjernen.

Videre la Tyler til at hun savnet barna sine. Heldigvis kom barna til vinduet hennes, og la igjen små brev og tegninger innunder døra hennes.

CORONA-TEST: Marna Haugen også kjent som «komikerfrue» har vært i hardt vær etter at hun publiserte denne videoen. Video: Instagram / @Komikerfrue. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

- Skummelt

Også flere kjendiser har vært smittet av coronaviruset, deriblant tidligere «Top Gear»-programleder Jeremy Clarkson (60).

I slutten av desember i fjor fortalte han blant annet om en vanskelig barndom, og i en kronikk for The Times fortalte stjernen at han pådro seg coronaviruset før jul.

«Jeg skal ikke lyve, det var ganske skummelt», skrev han, og fortsatte:

«Fire dager før jul våknet jeg på natta og oppdaget at sengetøyet mitt var fuktig og at jeg hadde fått en konstant tørrhoste».

Tv-profilen fortalte videre at da testen var positiv, fikk han beskjed fra legen om at han ville føle seg dårlig i mellom fem og fjorten dager, og at han da enten ville være bedre, eller måtte legges inn.

«Siden jeg er 60 år og tjukk, fordi jeg har røykt en halv million sigaretter og har hatt dobbel lungebetennelse, ville jeg sannsynligvis dø, alene, i et ensomt plasttelt», skrev han videre.

LES OGSÅ: - Ben Affleck singel igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer