Cindy Crawford:

- Det var hardt å fylle 50 år

Den tidligere supermodellen Cindy Crawford innrømmer at hun savner sin smale midje og spenstige hud.

HOLDER SEG GODT: Cindy ble oppdaget som modell som 16-åring og var en av verdens mest populære modeller på 80- og 90-tallet. Foto: NTB Scanpix
HOLDER SEG GODT: Cindy ble oppdaget som modell som 16-åring og var en av verdens mest populære modeller på 80- og 90-tallet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Hun har vært på listen over de hotteste kvinnene gjennom alle tider, og var tidligere verdens best betalte modell.

I februar 2015 fylte supermodellen Cindy Crawford 50 år - noe hun ikke synes var spesielt stas.

- For meg var det veldig hardt. Tanken på å fylle 50 var skremmende. I lang tid var jeg den 20, 25 og 30 år gamle modellen på forsiden av Vogue, og nå er det plutselig datteren min som er i ferd med å bli det, forteller hun til magasinet Du Jour, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

- Mamma var her og feiret morsdag og jeg fortalte henne hvordan jeg forandrer historien om hvem jeg er i denne alderen. Jeg vil ikke bruke 50-årene mine til å prøve å få tilbake den personen jeg var i 30-årene. Selv om, ja, kanskje jeg skulle ønske at huden og midjen min var lik som den gang, men jeg har jobbet hardt for å utvikle meg til den personen jeg er i dag, utdyper hun til bladet.

I desember 1991 fikk Crawford, som ble mobbet på skolen for føflekken over leppa, norske bilister til å kjøre av veien med sin undertøyskampanje for kleskjeden H&M.

Nå er det datteren Kaias (15) tur til å ta verden med storm. Hun er nemlig en tro kopi av sin vakre mor, og har valgt å gå i samme fotspor.

For to år siden landet Kaia en kontrakt med modellbyrået IMG Models.

Saken fortsetter under bildet.

BLIKKFANG: Cindys undertøyskampanje for H&M-kjeden i 1991, førte til at mange bilister fikk problemer med å holde øynene på veien. Foto: NTB Scanpix
BLIKKFANG: Cindys undertøyskampanje for H&M-kjeden i 1991, førte til at mange bilister fikk problemer med å holde øynene på veien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Før jul tok Crawford et oppgjør med fansen som på sosiale medier stadig minner henne på at hun har blitt eldre.

- Jeg trenger ikke at noen på Instagram poengterer at jeg ikke ser ut som jeg gjorde da jeg var 20. Jeg vet det. Og det er da man må jobbe med seg selv, sa den tidligere Sports Illustrated-modellen til magasinet New Beauty.

KLIN LIK: Det er ingen tvil om at Kaia Gerber er som snytt ut av nesa på sin mor. Foto: Scanpix
KLIN LIK: Det er ingen tvil om at Kaia Gerber er som snytt ut av nesa på sin mor. Foto: Scanpix Vis mer

Den langbeinte skjønnheten, som har gjort kampanjer for store motehus som Versace tidligere, fortalte den gang at hun kjenner på presset om å forholde seg ung.

- Uansett hva jeg gjør, ser jeg ikke ut som jeg gjorde da jeg var 20 eller 30. Jeg vil bare se ut som en flott 50-åring. Jeg trener, spiser sunt og tar veldig godt vare på huden min. Jeg tror det sunneste bare er å lære seg å akseptere sin egen alder, forklarte hun.

Siden 1998 har Crawford vært gift med forretningsmannen Rande Gerber (55).

I tillegg til datteren Kaia har de også sønnen Presley (18).

LES OGSÅ: Cindy Crawford: - Richard Gere og jeg var aldri venner