Kanye West og Kim Kardashian:

- Det var han som ville skilles

Hevdet det var han som forlot Kim - ikke omvendt.

MISFORNØYD: Kanye West og Kim Kardashian gjennomgår for øyeblikket en svært offentlig skilsmisse. Rapperen skal imidlertid være irritert på alle ryktene som har fulgt med. Foto: Broadimage/REX/NTB
MISFORNØYD: Kanye West og Kim Kardashian gjennomgår for øyeblikket en svært offentlig skilsmisse. Rapperen skal imidlertid være irritert på alle ryktene som har fulgt med. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter måneder med spekulasjoner og rykter, ble det i februar kjent at et av verdens mest omtalte kjendispar hadde valgt å skille lag. Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) ble dermed erklært historie.

To måneder har nå gått, og 9. april skal 43-åringens advokater ha levert inn papirer hvor han ber om delt omsorg for parets fire barn - North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (1).

- Dette er ikke det Kanye vil. Hadde det vært opp til ham ville de ikke skilt seg, så å ta dette steget var veldig vondt for ham. Men han har funnet aksept nå, og det er virkelig ikke noen alternativ, uttalte en kilde til Hollywood Life forrige uke.

Han skal nemlig lenge ha ønsket å redde ekteskapet, men har nå tatt til fornuft. At det har drøyd med en beslutning for rapperen, har imidlertid gjort at medier og fans sitter med inntrykket av at det er Kim som har forlatt ham - og ikke omvendt. Det skal han være sterkt uenig i.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

- Lot henne søke først

Helt siden skilsmissen ble kjent, har det nemlig vært hyppig rapportert om at hans elleville liv har tært på forholdet gjennom flere år, og at Kim derfor endelig så seg lei og søkte om skilsmisse.

Ifølge PageSix har nettopp det gjort rapperen svært irritert.

43-åringen skal, ifølge kilder, være ekstremt irritert på historien som konstant har blitt presentert som at det er Kim som skiller seg fra ham.

- Faktisk så var det han som sa et helt år at de ikke hadde noe til felles annet enn barna, og at han ville ut av ekteskapet. Hun gjorde alt for å redde ekteskapet, forteller kilden.

Han skal også ha latt henne søke om skilsmisse først, for å «gi henne verdighet».

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Ikke på talefot

Det skal ha vært rapperens bisarre presidentkampanje i fjor som ble den siste dråpen for realitystjernen, til tross for at en rekke kilder senere har uttalt at West har vært lei av å være involvert i Kardashian-familiens liv i lang tid.

Spesielt skal han ha vært lei av familiens overhode Kris Jenner, som han i fjor ga kallenavnet «Kris Jong Un». Den gang skrev han også på Twitter at han ønsket seg skilsmisse fra kona.

Det hele skal altså ha ført til en faktisk skilsmisse, og i mars fortalte en kilde til PageSix at paret, som har fire barn sammen, ikke lenger er på talefot.

- Til og med før Kim søkte om skilsmisse endret Kanye nummeret sitt og sa «du kan kontakte meg gjennom sikkerhetsvaktene», uttalte kilden den gang.

LES OGSÅ: Det «hemmelige» bryllupsdramaet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer