<strong>VAR IKKE KLAR FOR FORHOLD:</strong> Bradley Cooper skal ha valgt å dumpe Zoe Saldana fordi han ikke var klar for et forhold, ifølge Perezhilton.com. Foto: All Over Press
VAR IKKE KLAR FOR FORHOLD: Bradley Cooper skal ha valgt å dumpe Zoe Saldana fordi han ikke var klar for et forhold, ifølge Perezhilton.com. Foto: All Over Press Vis mer

- Det var han som dumpet henne

Bradley Cooper satte foten ned overfor filmstjernekjæresten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tre måneder etter at de sammen er forholdet mellom filmstjernene Zoe Saldana og Bradley Cooper over, ifølge Us Weekly.

Paret har vært nærmest uatskillelige siden de møttes under innspillingen av filmen «The Words» og kom blant annet sammen til årets Oscar-utdeling i Los Angeles i februar.

En kilde nær de to filmstjernene sier ifølge nettsiden Perezhilton.com at det var Bradley Cooper som valgte å avbryte forholdet.

- Han dumpet henne, fordi han ikke vil være i et forhold for øyeblikkket. Timingen var feil, de er på forskjellige stadier i livet.

En annen kilde, nær Zoe Saldana, hevder imidlertid at forholdet aldri var så alvorlig som folk har trodd.

- De var aldri superseriøse, sier kilden til Us Weekly.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Alkoholen holdt på å ta livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer