- Det var godt å finne tilbake til Jesus

Inger Lise Rydal fant meningen med livet da hun ble kristen igjen i voksen alder.

FLOTT DAME: Inger Lise Rypdal har funnet sitt sjelelige jeg. Foto: FAME FLYNET
FLOTT DAME: Inger Lise Rypdal har funnet sitt sjelelige jeg. Foto: FAME FLYNET Vis mer
SEOGHØR.NO: Som barn vokste den folkekjære artisten Inger Lise Rypdal (62) opp som pinsevenn på Toten, men som 17-åring valgte hun å forlate barnetroen.

I et intervju med Dagbladets «God Torsdag» forteller sangfuglen, som tidligere har snakket åpent om sitt botox-bruk og sexliv, om hvordan hun fant tilbake til Jesus i voksen alder.

I 1999 var Rypdal programleder for TV3s nyreligiøse program  «Inn i det ukjente» som handlet om tro og søken etter meningen med livet. Hun hadde lagt en 40-årskrise bak seg, men kjente fremdeles en uro i kroppen.

Da hun tilfeldigvis kom i snakk med en ukjent dame som stilte Inger Lise spørsmål om det ikke var Jesus hun lette etter, begynte tårene hennes å trille.

– Det var en aha-opplevelse. Da hun sa det, skjønte jeg med en gang at hun hadde rett. At den hule følelsen jeg hadde var at jeg manglet noe viktig, forteller hun til avisa.

– Det var godt. Å finne tilbake til Jesus i voksen alder, var som å komme på rett plass. Jeg fant mitt sjelelige jeg igjen. Jeg fant roen, og jeg fant bakkekontakten. Min gudstro er det mest stødige jeg har.

På spørsmål om hva livet har lært henne, svarer hun følgende:

– At ingenting skjer om du ikke tar tak selv. Jeg har aldri oppsøkt psykolog, selv om jeg godt kunne gjort det, men det har vært viktig å finne ut av ting selv. Finne ut hvorfor jeg er lei meg, hvorfor jeg ikke er fornøyd, forklarer hun til «God Torsdag».LES OGSÅ: - Det er helt naturlig å snakke om sexlivet