- Det var ganske surrealistisk

Eva Weel Skram innrømmer at det var en spesiell opplevelse å få opptre sammen med sitt store tenåringsidol Unni Wilhelmsen.

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld er det siste episode av årets sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2.

Under den siste episoden overrasker de syv artistene hverandre med flotte dueller, og én som virkelig får drømmen sin oppfylt er artist Eva Weel Skram (30).

Hun får nemlig synge duett med Unni Wilhelmsen (44), en musiker Eva har hatt som idol siden hun selv var en ung artistspire. 

- Unni var min tenåringshelt. Jeg sang låten hennes «Anything About June» på UKM da jeg var 13 år, avslører hun til Seoghør.no.

Se video øverst i saken!

Da de syv deltagerne hyllet Unni for noen uker tilbake, rørte Eva artisten med sin tolkning av den kjente låten «Anything About June» fra Unnis album «Definitely Me» fra 1997. 

- Jeg skulle liksom stå én meter unna og synge foran hun som har skrevet den. Det var stort og en stor ære, forteller Weel Skram. 

Saken fortsetter under bildet. 

TV-AKTUELLE: Artistene (f.v) Philip «Admiral P» Boardman, Jørn Hoel, Unni Wilhelmsen, Wenche Myhre, Eva Weel Skram, Ivar «Ravi» Johansen og Henning Kvitnes, har skapt god stemning på TV 2 hver lørdag kveld siden januar. Foto: Tor Lindseth
TV-AKTUELLE: Artistene (f.v) Philip «Admiral P» Boardman, Jørn Hoel, Unni Wilhelmsen, Wenche Myhre, Eva Weel Skram, Ivar «Ravi» Johansen og Henning Kvitnes, har skapt god stemning på TV 2 hver lørdag kveld siden januar. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Magisk øyeblikk

Under lørdagens episode får Eva synge duett med Unni, og den nybakte småbarnsmoren legger ikke skjul på at det var et spesielt minneverdig øyeblikk.

- Det var ganske surrealistisk. Hadde jeg visst at jeg skulle synge foran henne 17 år etter jeg opptrådte på UKM... Nei, det var helt magisk å synge duett sammen med henne, forteller hun. 

Nybakt mamma

I underkant av to måneder siden ble «Traces of You»-sangeren og ektemannen Thomas Stenersen foreldre for første gang. Den gledelige nyheten avslørte Eva på sin egen Instagram-konto.

«Det blei eit MÅNDAGSBARN! Han heter William, er såklart superkul, og vi er OVERLYKKELIGE», skrev Weel Skram til et søtt babybilde av den nyfødte.

Kort tid etter fødselen, skrev Eva også på Instagram at hun var veldig fornøyd med sin nye tilværelse, og at hun hadde opplevd det største man kan gjennom et liv.

Saken fortsetter nedenfor. 

NY TILVÆRELSE: Eva Weel Skram og ektemannen Thomas Stenersen giftet seg 2008.  Foto: Andreas Fadum
NY TILVÆRELSE: Eva Weel Skram og ektemannen Thomas Stenersen giftet seg 2008. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Det tok Eva kun fire dager etter fødselen før hun var tilbake på jobb. Nylig avslørte hun at hun allerede neste måned skal på turné - og det er én spesiell kar som får bli med.

- Vi koser oss masse sammen. Nå har vi en rolig periode, og jeg skal ikke stresse. I mars skal vi på turné. Da blir det fullt kjør, og han skal være med hele tiden, røpet hun til Se og Hør.

«Hver gang vi møtes» sendes på TV2 lørdag klokken 20.00. 

Se flere videoer fra programmet her:

LES OGSÅ: Fikk ikke flytte seg på grunn av kongen