- Det var ganske sjokkerende å få barn

Lene Kongsvik Johansen gråter lettere etter at hun ble mamma.

BLE MAMMA: - Det er en dyptgripende endring. Jeg er i en slags sjokktilstand, selv om det absolutt var et ønsket barn, forteller en åpenhjertig Lene Kongsvik Johansen til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE MAMMA: - Det er en dyptgripende endring. Jeg er i en slags sjokktilstand, selv om det absolutt var et ønsket barn, forteller en åpenhjertig Lene Kongsvik Johansen til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Lene Kongsvik Johansen nederst i saken!

SEHER.NO: For cirka to måneder siden ble Lene Kongsvik Johansen (39) mamma til en liten datter. Johansen, som denne våren vært å se i TVNorge-programmet «Kongsvik ungdomsskole», var som Seher.no tidligere har skrevet, gravid under innspillingen av TV-programmet.

Til Seher.no legger ikke 39-åringen skjul på at det å få et barn har bydd på store utfordringer.

- Når man har levd 38 år barnløs er det ganske sjokkerende å få barn. Det er en dyptgripende endring. Jeg er i en slags sjokktilstand, selv om det absolutt var et ønsket barn. Jeg har alltid vært lettrørt, og nå er det bare enda verre. Jeg griner av ømhet og overveldelse - og av og til for at jeg er jævlig sliten, forteller Lene Kongsvik Johansen, som likevel ikke ville byttet det bort.

- Det er i bunn og grunn veldig hyggelig, mener hun.

- Hva har vært den største utfordringen, Lene?

- Før man skal ha barn tenker man at man må droppe lange kvelder på byen og restaurantbesøk i et eneste bankende kjør. Man må ha et annet fokus. Men jeg var ikke forberedt på at jeg ikke engang har tid til å gå på do, dusje eller å vaske. Jeg får ikke tid til å gjøre dritkjedelige ting, og det er litt spesielt.

Den populære komikeren håper at hun får noe mer tid til å gjøre andre ting etter hvert som hennes lille datter vokser opp.
 
- Hun er bare to måneder, og det er jo litt heftig i noen måneder. Jeg håper det blir litt mer pusterom innimellom når hun blir litt større, tror Johansen, som ikke mener mammarollen vanskelig lar seg kombinere med jobben som skuespiller og komiker.

- Så lenge vi bare får ett barn - og jeg tror vi begrenser oss til det - så tror jeg at jeg skal klare begge deler. Jeg er jo veldig sugen på å jobbe mer og utrette mye moro, sier hun til Seher.no.

«Kongsvik ungdomsskole ser du på TVNorge klokka 22.00». Les Seher.nos anmeldelse av serien her! 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skjulte babymagen under TV-innspilling  

Se video med Lene Kongsvik Johansen her:[obj:media:9544]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer