- Det var ganske pinlig

Didrik Solli-Tangen forteller om sin største flause som programleder.

SEOGHØR.NO: Didirk Solli-Tangen og Katrine Moholt er klare for en ny sesong som programledere i TV2-programmet «Skal vi Danse».

Men det er ikke alltid går like problemfritt under sending.

TIl Seoghør.no avslører Tangen sin største flause som programleder.

- Når det er «live», så er det fort gjort å si ting som blir dumt i ettertid, og kommer feil ut. Det var vel da Agnete Johnsen snakket om hvilken ringeklokke som hun syntes var verst. Og helt tilfeldig så var det nummer to, sa Didrik.

I forbindelse med et humoristisk innslag i programmet, skulle altså Agnete Johnsen (21) svare på hvilken ringeklokke-lyd hun syntes det var verst å våkne til.

Da hun valgte nummer to, kom Didrik med denne overgangen:

PROGRAMLEDER: Didrik Solli Tangen skal igjen være programleder for dansekonkurransen.  Foto: Geir Egil Skog
PROGRAMLEDER: Didrik Solli Tangen skal igjen være programleder for dansekonkurransen. Foto: Geir Egil Skog Vis mer

- Da sa jeg: To´ern er verst, og skjønte umiddelbart etter at det var litt feil å si, og det var ganske pinlig, men det ble veldig morsomt da, sier han med et smil.

- Hva slags reaksjoner fikk du?

- Nei, det har ikke vært så mye. Folk har ledd og det var god stemning i studio, så det gikk veldig fint, sier Solli Tangen.

Spilte feil sang

I denne sesongen har det også blitt et par tabber allerede.

FEIL SANG: Da Adelén skulle svinge seg på parketten for første gang, spilte de feil låt.  Foto: Tor Lindseth
FEIL SANG: Da Adelén skulle svinge seg på parketten for første gang, spilte de feil låt. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Da «Skal vi danses» yngste deltager Adelén Rusillo Steen (18)  og hennes dansepartner Benjamin Jayakoddi skulle debutere på parketten for første gang gikk ikke alt som planlagt.

Den flotte Horten-jenta kom ut i et lekkert, sexy paljettantrekk og var klar til å hive seg ut i dansen, men måtte stoppe etter noen få dansetrinn. Det ble nemlig spilt feil musikk og programleder Katrine Moholt måtte bryte inn og forklare feilen før danseparet startet på nytt.

-  Jeg var helt i modus til å høre sangen vår, så da det kom nå annet ble jeg helt sjokka. Det ordnet seg jo og det gjør det som regel alltid. Det gjorde meg ikke så nervøs, sier Adelén til Seoghør.no.

Etter dansen beklaget programleder Didrik Solli-Tangen for TV-flausen.

- Jeg må beklage på produksjonens vegne.

LES OGSÅ: - Jordmoren sa «Kjør på»

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.