FLOTT PAR: TV-profil Samantha Skogrand og skiskytter Emil Hegle Svendsen har vært kjærester siden nyåret. Her fra da de ankom en gallamiddag på slottet i forbindelse med statsbesøk fra Estland i september. Foto: Andreas Fadum
FLOTT PAR: TV-profil Samantha Skogrand og skiskytter Emil Hegle Svendsen har vært kjærester siden nyåret. Her fra da de ankom en gallamiddag på slottet i forbindelse med statsbesøk fra Estland i september. Foto: Andreas FadumVis mer

- Det var ganske flaut

Samantha Skogrand var ikke forberedt på oppstyret rundt henne og skiskytterskjæresten.

SEOGHØR.NO: Det var Se og Hør som tidligere i år først omtalte at sportsanker Samantha Skogrand (25) og skiskytter Emil Helge Svendsen (29) hadde funnet tonen, etter flørting på sosiale medier.

Det tok ikke lang tid før TV 2-ankeren presenterte sportsnyheter om kjæresten for kanalen, noe som fikk folk til å reagere.

I VG Helg-spalten «På gang til sengs» snakker Skogrand om episoden:

- Det var ganske flaut, jeg var ikke forberedt på at det ville bli såpass voldsomt. Men oppstyret gikk heldigvis fort over. Det var ingen optimal jobbsituasjon, men jeg synes TV 2 løste ting på en fin måte.

GIR SEG: I november fortalte Samantha Skogrand at hun nå har sagt opp sin stilling som sportsanker for TV 2 Sporten. Pendlingen mellom Oslo og Bergen skal ha vært den avgjørende årsaken til oppsigelsen. Foto: TV 2
GIR SEG: I november fortalte Samantha Skogrand at hun nå har sagt opp sin stilling som sportsanker for TV 2 Sporten. Pendlingen mellom Oslo og Bergen skal ha vært den avgjørende årsaken til oppsigelsen. Foto: TV 2 Vis mer

Da Hegle Svendsen gjorde suksess under OL i Sotsji måneden etter, sørget TV 2 for å ta Skogrand av skjermen.

- På bakgrunn av utallige henvendelser, fant vi ut at det på en såpass spesiell dag, ville gi feil og uriktig fokus på formidleren. Det er gull-vinneren som er i fokus i dag, skrev kommunikasjonssjef i TV 2 Jan-Petter Dahl i en epost til VG i feburar.

Men nå er sportsankeret foreløpig ferdig i TV 2. I slutten av november i år meldte nemlig 25-åringen at hun slutter i kanalen. Pendlingen mellom Oslo og Bergen skal ha vært den avgjørende årsaken til oppsigelsen.

I VG Helg-spalten forteller Skogrand at hun ikke vet hva hun skal gjøre fremover:

- Jeg aner faktisk ikke. Jeg kan definitivt ønske meg å fortsette med TV, men ikke nødvendigvis foran kamera. Jeg drømmer egentlig om å starte et eget antikvariat. Men så må man også være realistisk. Jeg har jo regninger å betale.

LES OGSÅ: Helge Svendsen takker dama for at han ble slankere