- Det var ganske flaut

Samantha Skogrand var ikke forberedt på oppstyret rundt henne og skiskytterskjæresten.

FLOTT PAR: TV-profil Samantha Skogrand og skiskytter Emil Hegle Svendsen har vært kjærester siden nyåret. Her fra da de ankom en gallamiddag på slottet i forbindelse med statsbesøk fra Estland i september. Foto: Andreas Fadum
FLOTT PAR: TV-profil Samantha Skogrand og skiskytter Emil Hegle Svendsen har vært kjærester siden nyåret. Her fra da de ankom en gallamiddag på slottet i forbindelse med statsbesøk fra Estland i september. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det var Se og Hør som tidligere i år først omtalte at sportsanker Samantha Skogrand (25) og skiskytter Emil Helge Svendsen (29) hadde funnet tonen, etter flørting på sosiale medier.

Det tok ikke lang tid før TV 2-ankeren presenterte sportsnyheter om kjæresten for kanalen, noe som fikk folk til å reagere.

I VG Helg-spalten «På gang til sengs» snakker Skogrand om episoden:

- Det var ganske flaut, jeg var ikke forberedt på at det ville bli såpass voldsomt. Men oppstyret gikk heldigvis fort over. Det var ingen optimal jobbsituasjon, men jeg synes TV 2 løste ting på en fin måte.

GIR SEG: I november fortalte Samantha Skogrand at hun nå har sagt opp sin stilling som sportsanker for TV 2 Sporten. Pendlingen mellom Oslo og Bergen skal ha vært den avgjørende årsaken til oppsigelsen. Foto: TV 2
GIR SEG: I november fortalte Samantha Skogrand at hun nå har sagt opp sin stilling som sportsanker for TV 2 Sporten. Pendlingen mellom Oslo og Bergen skal ha vært den avgjørende årsaken til oppsigelsen. Foto: TV 2 Vis mer

Da Hegle Svendsen gjorde suksess under OL i Sotsji måneden etter, sørget TV 2 for å ta Skogrand av skjermen.

- På bakgrunn av utallige henvendelser, fant vi ut at det på en såpass spesiell dag, ville gi feil og uriktig fokus på formidleren. Det er gull-vinneren som er i fokus i dag, skrev kommunikasjonssjef i TV 2 Jan-Petter Dahl i en epost til VG i feburar.

Men nå er sportsankeret foreløpig ferdig i TV 2. I slutten av november i år meldte nemlig 25-åringen at hun slutter i kanalen. Pendlingen mellom Oslo og Bergen skal ha vært den avgjørende årsaken til oppsigelsen.

I VG Helg-spalten forteller Skogrand at hun ikke vet hva hun skal gjøre fremover:

- Jeg aner faktisk ikke. Jeg kan definitivt ønske meg å fortsette med TV, men ikke nødvendigvis foran kamera. Jeg drømmer egentlig om å starte et eget antikvariat. Men så må man også være realistisk. Jeg har jo regninger å betale.

LES OGSÅ: Helge Svendsen takker dama for at han ble slankere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer