- Det var fryktinngytende

Atle Antonsen ble skremt da han så hva regissøren ville han skulle gjøre.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag 20. september er det premiere på den stjernespekkede Monty Pyton-musikalen «Spamalot». Den humoristiske musikalen har bydd på store utfordringer for skuespillerne, som ikke alle var vant til å synge og danse. 

Publikum får blant annet se en ny side ved Atle Antonsen (43), som en energirik og underholdende kong Arthur. Atle forteller at danseferdighetene ikke er på topp, men han takket likevel ja til utfordringen.  

- Det har vært en lang vei før alt nå er på plass, men nå tror jeg det sitter ganske bra. Jeg har sunget litt før, men dans har det vært lite av. Det viste seg å være en lang vei til mål, sier han til Seoghør.no. 
 
Som man ser av videoen øverst i saken var det svært krevende danserutiner, og Antonsen ble skremt da han først så hva det var forventet at de skulle prestere på scenen.  

- Da jeg så koreografien trodde jeg ikke mine egne øyne. Det var fryktinngytende. Så kommer man i gang og plutselig sitter det, men det tok sin tid, forteller «NAV»-stjernen. 

Ved sin side har Antonsen skuespillere som Trond Espen Seim, Anders Baasmo Christiansen, Espen Beranek Holm, Reidun Sæther, Håvard Bakke og Trond Fausa Aurvåg. 

Ikke alle var like lette på dansefoten i begynnelsen, men er nå klare for premieren. «Kon Tiki»-aktuelle Anders Baasmo Christiansen forteller at rollen er svært fysisk krevende. 

- Det er en skikkelig treningsøkt hver dag. Vi har superundertøy under kostymet, og med parykker og lyskastere, blir det veldig varmt.
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi har kledd oss i kjoler for å vise at vi er kvinner  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer